ΑρχικήinetUber: Αν το επιτρέψουν οι νόμοι, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες παράδοσης κάνναβης

Uber: Αν το επιτρέψουν οι νόμοι, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες παράδοσης κάνναβης

Uber παράδοσης κάνναβης
Uber: Αν το επιτρέψουν οι νόμοι, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες παράδοσης κάνναβης

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Uber, Dara Khosrowshahi, η εταιρεία μπορεί να αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες παράδοσης κάνναβης στους πελάτες της, αν το επιτρέψουν οι ομοσπονδιακοί νόμοι.

Όταν ο δρόμος είναι ανοιχτός για την κάνναβη, όταν οι ομοσπονδιακοί νόμοι το επιτρέψουν, θα το εξετάσουμε σαν προοπτική“, είπε ο Khosrowshahi σε μια συνέντευξή του.

Δείτε επίσης: Uber: $1,1 εκατομμύρια σε τυφλή γυναίκα που οδηγοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν 14 φορές

Dara Khosrowshahi
Uber: Αν το επιτρέψουν οι νόμοι, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες παράδοσης κάνναβης

Η κάνναβη, γνωστή και ως μαριχουάνα, εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία, αν και ορισμένα κράτη έχουν αρχίσει να τη νομιμοποιούν. Επίσης, ορισμένοι νομοθέτες έχουν αρχίσει να επανεξετάζουν το ζήτημα και είναι πρόθυμοι να κάνουν κάποιες αλλαγές στους νόμους. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιτρέπει στα κράτη να νομιμοποιήσουν την κάνναβη, με ελάχιστες παρεμβολές τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τώρα, 16 πολιτείες, μαζί με την Περιφέρεια της Κολούμπια (District of Columbia), έχουν νομιμοποιήσει την κάνναβη για ψυχαγωγική χρήση.

Δείτε επίσης: Aurora Cannabis: Hacker πουλά δεδομένα του παραγωγού κάνναβης

Uber: Αν το επιτρέψουν οι νόμοι, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες παράδοσης κάνναβης

Η Νέα Υόρκη είναι η τελευταία πολιτεία που νομιμοποίησε τη μαριχουάνα για ψυχαγωγικούς σκοπούς πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ο κυβερνήτης Andrew Cuomo υπέγραψε τη σχετική νομοθεσία στις 31 Μαρτίου. Ο νόμος αυτός επιτρέπει, επίσης, την παράδοση προϊόντων κάνναβης. Προς το παρόν, οι υπηρεσίες παράδοσης κάνναβης είναι διαθέσιμες χωρίς περιορισμούς στην Καλιφόρνια, τη Νεβάδα και το Όρεγκον, για άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω.

Δείτε επίσης: Κάνναβη: Ο Covid-19 αύξησε δραματικά τους χρήστες της παγκοσμίως

Ωστόσο, η Uber λέει πως για την ώρα θα μείνει επικεντρωμένη στις βασικές υπηρεσίες παράδοσης (όπως τρόφιμα και αλκοόλ), αν και ο διευθύνων σύμβουλος είπε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω.

Πηγή: CNBC

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS