ΑρχικήinetΗ VW παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό SUV ID.6

Η VW παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό SUV ID.6

Φαίνεται ότι η αυτοκινητοβιομηχανία VW έχει ετοιμάσει μία ακόμα σειρά ηλεκτρικών οχημάτων, την οποία παρουσίασε πριν από την επίσημη κυκλοφορία της, δίνοντας μία ιδέα σχετικά με το τι περιλαμβάνουν τα νέα αυτοκίνητά της.

Δείτε επίσης: Ηλεκτρικά οχήματα: Η Volvo Cars θέτει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον

VW ID.6

Σύμφωνα με το Autoblog, η δημοφιλής εταιρεία κατασκευής οχημάτων, έχει παρουσιάσει το ηλεκτρικό SUV ID.6, πριν από το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 21 Απριλίου. Το επταθέσιο EV, θα είναι μεγαλύτερο από το ID.4 και θα είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές: Το ID. 6 X και το ID.6 Crozz. Ωστόσο, οι εικόνες δείχνουν ότι δεν θα είναι τόσο φανταχτερό όσο το κόνσεπτ του Roomzz του 2019. Η VW φαίνεται να έχει αφαιρέσει τις συρόμενες πόρτες και να τις έχει αντικαταστήσει με συμβατικές.

Δείτε ακόμα: Η Toyota θα λανσάρει φέτος στις ΗΠΑ τρία ηλεκτρικά οχήματα

Με βάση τις προδιαγραφές που αποκαλύπτει το MIIT, το νέο VW ID.6 έχει έναν μόνο ηλεκτρικό κινητήρα ονομαστικής ισχύος 201 ίππων, αντιγράφοντας έτσι στην ουσία τα ID.4 και ID.3 πριν από αυτό. Όντας αρκετά μεγαλύτερο από τα άλλα μοντέλα, το SUV εκτείνεται φτάνει τα 4.8 μέτρα, με ένα μεγάλο μεταξόνιο, διαστάσεων 2.9 μέτρων. Το έγγραφο MIIT αποκάλυψε επίσης μια μπαταρία ιόντων λιθίου με 82 kWh και περιμένουμε επίσης μια παραλλαγή διπλού κινητήρα με τετρακίνηση και λίγο περισσότερους από 300 ίππους.

Δείτε επίσης: Volkswagen: Προχωρά σε μαζική παραγωγή EV με αμφίδρομη φόρτιση

Η εταιρεία έχει καταστήσει σαφές ότι τα ID.6 X και Crozz προορίζονται για την κινεζική αγορά. Ωστόσο όσοι καταναλωτές από άλλες χώρες θέλουν αυτά τα καινούρια μεγαλύτερα μοντέλα δεν πρέπει να απογοητευτούν. Όπως δήλωσε η VW προηγουμένως στο Automotive News, είναι πιθανό ένα μοντέλο ID.6 να φτάσει και στις ΗΠΑ. Αυτό δεν θα αποτελούσε έκπληξη. Η αμερικανική αγορά αυτοκινήτου λατρεύει τα SUV και το ID.4 μπορεί να ικανοποιήσει μόνο τις προτιμήσεις που αφορούν σε ένα συμπαγές crossover. Τα πιο ευρύχωρα οχήματα, όπως το ID.6 θα μπορούσαν να προσεγγίσουν πολλούς ακόμη αγοραστές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS