ΑρχικήinetΤο πλήρως ηλεκτρικό SUV Hummer μπορεί να περπατήσει σαν καβούρι

Το πλήρως ηλεκτρικό SUV Hummer μπορεί να περπατήσει σαν καβούρι

Το νέο ηλεκτρικό SUV της GMC της Hummer, το οποίο είναι θηρίο σε μέγεθος και ταχύτητα, μπορεί να περιστρέψει και τους τέσσερις τροχούς του και να περπατήσει σαν καβούρι.

SUV Hummer

Η τεχνολογία έρχεται ως μέρος του συστήματος CrabWalk του κατασκευαστή αυτοκινήτων, που παρουσιάστηκε με το EV Pickup, και τώρα γνωρίζουμε ότι το χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο στις τετρακίνητες παραλλαγές και των δύο οχημάτων.

Δείτε επίσης: Cyberster: Το νέο σπορ ηλεκτρικό όχημα της MG Motor

Η GMC αναφέρει ότι το σύστημα τροχών CrabWalk – που επιτρέπει και στους τέσσερις τροχούς να περιστρέφονται διαγώνια έως και 10 μοίρες σε χαμηλές ταχύτητες – θα συμπληρώσει τη λειτουργία Extract, η οποία χρησιμοποιεί ανάρτηση αέρα για να ανυψώσει ολόκληρο το όχημα έξι ίντσες από το έδαφος για να ξεπεράσει τα μεγάλα εμπόδια.

Η πρόσφατη αποκάλυψη του GMC Hummer EV SUV αποκάλυψε επίσης μια σειρά χρήσιμων τεχνολογιών για να βοηθήσει στην κατάκτηση των μοναδικών προκλήσεων που θέτει η οδήγηση εκτός δρόμου.

Δείτε επίσης: Mercedes: Νέο ηλεκτρικό όχημα με μεγαλύτερη μπαταρία από της Tesla

Το πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα έχει την επιλογή έως και 17 διαφορετικών βοηθητικών καμερών, τοποθετημένων σε κάθε είδους περίεργα μέρη.

Εκτός από εκείνες που θα περίμενε κανείς να βρει στο πίσω και το μπροστινό μέρος του οχήματος, το Hummer EV SUV θα διαθέτει αισθητήρες στην κάτω πλευρά και τους τροχούς για βελτιωμένη κατανόηση του περιβάλλοντος του οδηγού.

Δείτε επίσης: Η BMW παρουσιάζει το νέο της ηλεκτρικό όχημα BMW i4

Αυτές οι κάμερες θα είναι επίσης εξοπλισμένες με τα δικά τους αυτόματα πλυντήρια, καθώς οι τοποθεσίες τους σημαίνουν ότι πιθανότατα θα λερωθούν γρήγορα και κανείς δεν θέλει να σέρνεται κάτω από το Hummer για να τις πλένει.

Τόσο οι παραλλαγές SUV όσο και Pickup θα έχουν την ίδια οθόνη αφής 13,4 ιντσών ως μέρος των αντίστοιχων κεντρικών κονσολών τους.

Εκείνοι με την εφαρμογή myGMC θα μπορούν να προβάλλουν δορυφορικές χαρτογραφικές διαδρομές σε αυτές τις οθόνες έχοντας μια καλύτερη εικόνα της διαδρομής τους.

Η GMC λέει ότι το δορυφορικό της σύστημα θα είναι επίσης ικανό να πει στον οδηγό πόση ενέργεια θα απαιτείται σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS