ΑρχικήyoutubeCyberster: Το νέο σπορ ηλεκτρικό όχημα της MG Motor

Cyberster: Το νέο σπορ ηλεκτρικό όχημα της MG Motor

Τις πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού οχήματος Cyberster κυκλοφόρησε η MG Motor, λίγο πριν από το ντεμπούτο του στο Shanghai Motor Show 2021 αυτό το μήνα. Το διθέσιο σπορ αυτοκίνητο αναπτύχθηκε από το MG Advanced Design Center στο Λονδίνο και ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε ένα φουτουριστικό αφιέρωμα στο κλασικό MGB Roadster της εταιρείας.

Cyberster MG Motor

Δείτε επίσης: Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Hyundai IONIQ 5 είναι εντυπωσιακό

Η MG, που ξεκίνησε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1924, είναι μία βρετανική εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς. Μετά από δεκαετίες καινοτομίας ως MG Cars, η εταιρεία είδε μια σειρά από διάφορους διαδόχους που άρχισαν τη δεκαετία του 1950. Το 2006, η Nanjing Automobile Group απέκτησε την MG, πριν απορροφηθεί από τη SAIC Motor ένα χρόνο αργότερα.

Από τότε, η μάρκα MG Motor ξεκίνησε εκ νέου και παράγει οχήματα που έχουν σχεδιαστεί στις αρχικές της εγκαταστάσεις στο Λονδίνο και κατασκευάζονται στην Κίνα. Τα πρώτα αναγεννημένα οχήματα της MG Motor ξεκίνησαν πριν από μια δεκαετία, αλλά μόλις το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο EV, με την ονομασία MG ZS.

Δείτε ακόμα: Το εργοστάσιο της Ola Electric θα παράγει ένα EV κάθε 2 δευτερόλεπτα

Έκτοτε, κυκλοφόρησε μια ηλεκτρική έκδοση του MG5 hatchback, καθώς και οι εκδόσεις PHEV των υπαρχόντων μοντέλων της. Επιπλέον, η MG Motor παρουσίασε ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο που ονομάζεται MG E-Motion στο Shanghai Motor Show του 2017, αλλά ποτέ δεν προχώρησε σε παραγωγή του. Τώρα, η εταιρεία φαίνεται να παρουσιάζει ένα άλλο πρωτότυπο αυτό το μήνα, με το MG Cyberster.

Cyberster MG Motor

Η MG μοιράστηκε μέσω ενός δελτίου τύπου, πληροφορίες σχετικά με το Cyberster, το οποίο θα διαθέτει κλασικούς στρογγυλούς προβολείς «Magic Eye» που ανοίγουν όταν είναι ενεργοποιημένοι, καθώς και μια λεπτή σχεδίαση. Τα χαρακτηριστικά του θυμίζουν το αυθεντικό MGB Roadster από τη δεκαετία του 1960.

Δείτε επίσης: Mercedes: Νέο ηλεκτρικό όχημα με μεγαλύτερη μπαταρία από της Tesla

Το MG Cyberster θα διαθέτει μία λωρίδα LED κάτω από τα πλάγια του αυτοκινήτου. Επιπλέον, τα πίσω φώτα LED είναι ενσωματωμένα στο αυτοκίνητο, παρουσιάζοντας «μια ψηφιακή εικόνα που θυμίζει τη βρετανική κληρονομιά της MG».

Σύμφωνα με την εταιρεία, το MG Cyberster θα προσφέρει μια εμβέλεια 800 χιλιομέτρων και θα έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ / ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα. Επιπλέον, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, θα διαθέτει διασύνδεση 5G.

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα. Η MG υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το Cyberster κατά το επίσημο ντεμπούτο του στο Shanghai Motor Show 2021 που θα πραγματοποιηθεί στις 21-28 Απριλίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS