ΑρχικήinetApple: Έλλειψη τροφοδοσίας για τις επερχόμενες οθόνες των iPad

Apple: Έλλειψη τροφοδοσίας για τις επερχόμενες οθόνες των iPad

Η οθόνη επόμενης γενιάς που προορίζεται να είναι το επίκεντρο του επερχόμενου κορυφαίου iPad Pro της Apple Inc. αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής.

iPad

Η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία οθόνης MiniLED στο iPad Pro 12,9 ιντσών που θα ανακοινωθεί στο δεύτερο μισό του Απριλίου. Ωστόσο, οι υπερπόντιοι προμηθευτές της εταιρείας αντιμετωπίζουν κακές παραγωγικές αποδόσεις. Τουλάχιστον ένας από τους κατασκευαστές MiniLED έπρεπε να διακόψει την παραγωγή ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε την κάμερα σε iPhone ή iPad

Η Apple εξακολουθεί να σκοπεύει να ανακοινώσει ενημερωμένα tablet iPad Pro σε δύο μεγέθη ήδη από αυτόν τον μήνα. Η οθόνη MiniLED, η οποία θα βελτιώσει την αντίθεση και θα προσφέρει μια πιο φωτεινή εικόνα, θα είναι αποκλειστικά για το πιο ακριβό μοντέλο των 12,9 ιντσών. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το μεγαλύτερο iPad Pro θα κυκλοφορήσει αργότερα και θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες.

Το Bloomberg News ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η Apple ετοιμάζεται για το ντεμπούτο των νέων iPad Pro που θα γίνει τον Απρίλιο.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το iCloud Keychain σε iPhone και iPad

Οι προμηθευτές με έδρα την Ταϊβάν Ennostar Inc., General Interface Solution Holding Ltd. και Taiwan Surface Mounting Technology Corp. είναι από τους βασικούς παρόχους της τεχνολογίας MiniLED.

Τα νέα μοντέλα iPad Pro θα είναι το πρώτο μεγάλο hardware λανσάρισμα της Apple για το 2021. Πέρα από τη νέα οθόνη, η Apple σχεδιάζει να προσθέσει έναν πολύ γρηγορότερο επεξεργαστή στο ίδιο επίπεδο με το τσιπ M1, μια ταχύτερη θύρα USB-C που είναι συμβατή με ένα ευρύτερο φάσμα από αξεσουάρ, οθόνες και βελτιωμένες κάμερες.

Δείτε επίσης: Το όνειρο του iPad mini Pro επανέρχεται εξαιτίας νέων φημών

Η αγορά του iPad είχε έσοδα 8,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Apple κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του 2020 (περισσότερα από το 2014). Καθώς οι μαθητές και οι εργαζόμενοι αρχίζουν σταδιακά να επιστρέφουν σε σχολεία και γραφεία, η Apple θα στοιχηματίσει στα αναβαθμισμένα μοντέλα iPad για να διατηρήσει το ενδιαφέρον για τη σειρά των tablet της;

Πηγή πληροφοριών: moneyweb.co.za

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS