ΑρχικήinetΗλεκτρικά οχήματα: Η Volvo Cars θέτει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον

Ηλεκτρικά οχήματα: Η Volvo Cars θέτει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον

Η Volvo Cars έθεσε έναν φιλόδοξο στόχο να πουλήσει μόνο μπαταριοκίνητα αυτοκίνητα έως το 2030, επιταχύνοντας τα σχέδια της μετά την άνοδο των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εταιρεία κυκλοφορεί μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων και θα παρουσιάσει το δεύτερο μπαταριοκίνητο μοντέλο μέσα στην εβδομάδα. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ​​από τις πρόσφατες αποφάσεις των EV αντιπάλων της, τα ηλεκτρικά οχήματα της Volvo θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μόνο στο διαδίκτυο, ανέφερε η εταιρεία σε μια δήλωση της.

Volvo

«Επιλέγουμε να επενδύσουμε στο μέλλον – ηλεκτρικά και online», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Hakan Samuelsson.

Η κίνηση της Volvo ακολουθεί τις κινήσεις των αντίπαλων της εταιρειών – Jaguar Land Rover, η General Motors Co. και η Volkswagen AG ανακοινώνουν πολλές αλλαγές.

Η Volvo έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα δώσει περίπου το 5% των ετήσιων εσόδων στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, και αυτό το ποσό θα είναι αρκετό για τη χρηματοδότηση του τομέα των EV, δήλωσε ο Samuelsson. Η εταιρεία πούλησε περισσότερα από 660.000 αυτοκίνητα πέρυσι και ανέφερε έσοδα ολόκληρου έτους 263 δισεκατομμυρίων σουηδικών κορώνων (31,2 δισεκατομμύρια δολάρια).

Μέχρι το 2025, η Volvο αναμένει ότι τα μισά από τα αυτοκίνητα που πωλεί θα είναι πλήρως ηλεκτρικά και τα άλλα μισά θα είναι υβρίδια, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων ήπιων υβριδίων που δεν διαθέτουν βύσμα. Η Vοlvo πωλεί αυτοκίνητα στο διαδίκτυο ως μέρος της συνδρομής Care by Volvo.

Η ιδέα της συνδρομής Care by Volvo θα επεκταθεί τώρα ώστε να περιλαμβάνει ολοκληρωμένες πωλήσεις, με ένα πακέτο για συντήρηση, οδική βοήθεια καθώς και ασφάλιση. Όλες οι διαδικτυακές αγορές θα ολοκληρωθούν σε μια μη διαπραγματεύσιμη σταθερή τιμή μέσω του ιστότοπου της Volvo, ενώ οι έμποροι παραμένουν μέρος της διαδικασίας πωλήσεων, υπηρεσιών και παράδοσης, δήλωσε η Volvo.

Πηγή πληροφοριών: bloomberg.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS