ΑρχικήHow ToGoogle Maps: Πώς θα προσθέσετε ιδιωτικές ετικέτες

Google Maps: Πώς θα προσθέσετε ιδιωτικές ετικέτες

Η εφαρμογή Google Maps, προσφέρει πολλές δυνατότητες στους χρήστες της, όπως για παράδειγμα σημαντικά ορόσημα που βρίσκονται στην κοντινή περιοχή. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις δικές σας προτάσεις στο Google Maps για να τις βρίσκετε ευκολότερα στο μέλλον, μπορείτε να το κάνετε προσθέτοντας ιδιωτικές ετικέτες.

Google Maps

Μπορείτε να προσθέσετε ιδιωτικές ετικέτες σε τοποθεσίες στην εφαρμογή Google Maps σε συσκευές Android, iPhone και iPad. Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε είναι ίδια ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Προσθήκη ιδιωτικής ετικέτας στην εφαρμογή Google Maps

Για να προσθέσετε μια νέα ιδιωτική ετικέτα, ανοίξτε την εφαρμογή Google Maps στην κινητή συσκευή σας και αναζητήστε την τοποθεσία που θέλετε να αποθηκεύσετε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης. Πατήστε το αποτέλεσμα όταν εμφανιστεί στη λίστα.

Εναλλακτικά, πατήστε παρατεταμένα σε οποιαδήποτε τοποθεσία όταν ανοίγει ο χάρτης.

Αυτό θα εμφανίσει ένα καρουζέλ πληροφοριών στο κάτω μέρος. Πατήστε το όνομα της τοποθεσίας για να δείτε το πλήρες πλαίσιο πληροφοριών.

Στον πίνακα πληροφοριών, πατήστε την επιλογή “Ετικέτα”.

Εάν αυτό δεν είναι ορατό, πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και στη συνέχεια επιλέξτε “Προσθήκη ετικέτας” από το αναπτυσσόμενο μενού.

Στο μενού “Προσθήκη ετικέτας“, δώστε ένα όνομα ετικέτας στο πλαίσιο “Εισάγετε μία ετικέτα“. Μπορείτε επίσης να πατήσετε μία από τις προτάσεις που δημιουργούνται αυτόματα (όπως “Σπίτι” ή “Εργασία”) από τη λίστα “Προτάσεις” που παρέχεται.

ετικέτες

Για να την προσθέσετε ως ετικέτα, πατήστε την επιλογή “Προσθήκη ετικέτας” που εμφανίζεται κάτω.

Μόλις προστεθεί, θα μπορείτε να αναζητήσετε την ετικέτα ειδικά στην εφαρμογή Google Maps. Η ετικέτα θα εμφανίζεται πάνω από τα ονόματα θέσεων στην προβολή χάρτη και στον πίνακα πληροφοριών.

Επεξεργασία ή αφαίρεση ιδιωτικής ετικέτας στο Google Maps

Για να επεξεργαστείτε ή να καταργήσετε μια ιδιωτική ετικέτα στο Google Maps, αναζητήστε την ετικέτα χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης. Στη συνέχεια, πατήστε την τοποθεσία στο καρουζέλ πληροφοριών στο κάτω μέρος.

Στον πίνακα πληροφοριών για τη συγκεκριμένη τοποθεσία, πατήστε την επιλογή “Με ετικέτα“. Αυτό θα εμφανίζεται ως “Ετικέτα” σε ορισμένες περιοχές.

Από εδώ, μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να καταργήσετε την ιδιωτική σας ετικέτα. Για να το επεξεργαστείτε, αλλάξτε το κείμενο της ετικέτας και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή “Ενημέρωση ετικέτας” από κάτω.

Για να διαγράψετε την ετικέτα, πατήστε την επιλογή “Κατάργηση” στην επάνω δεξιά γωνία. Μόλις καταργήσετε μια ετικέτα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το όνομα ή τη διεύθυνση τοποθεσίας για να την αναζητήσετε στο μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS