ΑρχικήHow To7 τοποθεσίες για δωρεάν εικονίδια επιφάνειας εργασίας για τα Windows 10

7 τοποθεσίες για δωρεάν εικονίδια επιφάνειας εργασίας για τα Windows 10

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα εικονίδια της επιφανείας εργασίας σας στα Windows 10, κάνοντας εντύπωση στους φίλους σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξετε τις επτά καλύτερες πηγές με εικονίδια που σας παραθέτουμε σήμερα.

Windows

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων που προσφέρουν δωρεάν εικονίδια για τα Windows. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα σας ενημερώσουμε για τους επτά καλύτερους ιστότοπους όπου μπορείτε να κατεβάσετε τέτοιους είδους εικονίδια, δωρεάν και με ασφάλεια. Πάμε να δούμε:

1. DeviantArt
Το Deviantart.com είναι η μεγαλύτερη online κοινότητα τέχνης, με πάνω από 47 εκατομμύρια μέλη, καταχωρημένα τόσο ως καλλιτέχνες όσο και ενθουσιώδεις φίλοι της καλλιτεχνίας. Έχει ένα μεγάλο αριθμό όμορφων και καλοφτιαγμένων εικόνων, από καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Η κοινότητα προσθέτει συνεχώς νέο περιεχόμενο και είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

Windows

2. IconArchive
Το IconArchive.com έχει πάνω από 600.000 εικόνες. Οι περισσότερες από αυτές είναι εξαιρετικές, και πολλές είναι ελεύθερες ακόμα και για εμπορική χρήση. Η ιστοσελίδα προσφέρει ομαδοποίηση τω εικονιδίων με το ίδιο στυλ για ομοιόμορφη εμφάνιση και εύκολη αναζήτηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το είδος του εικονιδίου που θέλετε στη γραμμή αναζήτησης.

Windows

3. FindIcons
Το Findicons.com είναι μια άλλη αξιόπιστη πηγή όπου μπορείτε να βρείτε πάνω από 470.000 υπέροχα εικονίδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τις λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν το εικονίδιο που θέλετε και να το κατεβάσετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα 2,600+ πακέτα εικονιδίων και να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο.

4. DryIcons.com
Το Dryicons.com διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές μοναδικών, επαγγελματικά σχεδιασμένων εικονιδίων. Προσφέρουν πάνω από 6700 εικόνες και διανυσματικά γραφικά, με δωρεάν ή εκτεταμένες άδειες, με μια μεγάλη ποικιλία στυλ, θεμάτων και χρωμάτων.

5. Iconmonstr
Το iconmonstr.com είναι λίγο διαφορετικό από άλλες ιστοσελίδες. Πρώτον, προσφέρουν μεγάλο αριθμό εικόνων και όλα είναι ασπρόμαυρα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σας, στους ιστοτόπους σας ή ως γραφικά στις παρουσιάσεις σας, για μεγαλύτερη οπτική επίδραση.

Δεύτερον, προσφέρουν όλα τα εικονίδια τους σε μορφή .svg, .eps, .psd και .png . Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα μετατρέψετε σε μορφή .ico , αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε ως εικονίδια για τα αρχεία και τους φακέλους της Windows συσκευής σας.

6. Material Design icons από την Google
Αν σας αρέσει το Android και τα εικονίδια του, η Google τα προσφέρει όλα στην ιστοσελίδα της Material Design. Είναι όλα απλά και ακολουθούν τις οδηγίες της Google για απλότητα και χρηστικότητα.

Μπορείτε να πάρετε κάποιο από τα εικονίδια Google που σας αρέσει, αλλά λάβετε υπόψη ότι έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε Android, iOS και στον ιστό, και έτσι είναι διαθέσιμα μόνο σε μορφές .png και .svg . Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να μετατρέψετε τα εικονίδια που θα κάνετε λήψη σε μορφή .ico, για να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε στα Windows 10.

7. GraphicBurger
Το GraphicBurger.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος αν θέλετε να κάνετε λήψη τέλειων εικόνων υψηλής ποιότητας pixel. Το διαχειρίζεται ένας Ρουμάνος σχεδιαστής (ο Raul Taciu) και όλες οι εικόνες που προσφέρει είναι ελεύθερες να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα εικονίδια είναι διαθέσιμα σε μορφές .png, .svg, .eps και Sketch , επομένως πρέπει να τα μετατρέψετε σε μορφή αρχείου .ico εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε στα Windows 10.

Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια των συντομεύσεων και των φακέλων σας
Η αλλαγή των εικονιδίων των συντομεύσεων και των φακέλων σας είναι μια απλή διαδικασία που δεν διαρκεί πολύ. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, συμβουλευτείτε το δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου (Βάλτε τα εικονίδια των Windows 98 στα Windows 10).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS