ΑρχικήinetSpotify: Δοκιμάζει νέο UI βιβλιοθήκης και την κοινή χρήση των στίχων

Spotify: Δοκιμάζει νέο UI βιβλιοθήκης και την κοινή χρήση των στίχων

Το Spotify φαίνεται να δοκιμάζει ένα νέο UI σε Android που θα διευκολύνει την πλοήγηση στο περιεχόμενό σας. Το νέο interface συνδυάζει τον τεράστιο κατάλογο μουσικής και podcast του Spotify και περιλαμβάνει λίστες και “grid layouts”.

Spotify

Ο επανασχεδιασμός εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το Android Police, το οποίο παρείχε screenshot της νέας βιβλιοθήκης Spotify. Όταν βρίσκεστε στη βιβλιοθήκη σας, θα βλέπετε πλέον links – λίστες αναπαραγωγής, καλλιτέχνες, άλμπουμ, λήψη – που θα σας επιτρέψουν να φιλτράρετε γρήγορα το περιεχόμενό σας. Εν τω μεταξύ, το κουμπί δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής έχει μετακινηθεί επάνω δεξιά δίπλα στο νέο κουμπί αναζήτησης.

Το Android Police εξηγεί γιατί το νέο UI της βιβλιοθήκης Spotify αποτελεί βελτίωση:

Αυτό που το ξεχωρίζει από το παλιό σχέδιο είναι το grid view για όσους προτιμούν μια πιο οπτική διάταξη και η προαναφερθείσα ικανότητα να βλέπουν τα πάντα σε μία λίστα. Στον παλιό σχεδιασμό, έπρεπε να πατήσετε το κουμπί Filter δίπλα στη γραμμή αναζήτησης και να επιλέξετε το φίλτρο Downloads, το οποίο εφαρμοζόταν μόνο στην τρέχουσα καρτέλα. Επομένως, εάν θέλετε να δείτε όλο το offline περιεχόμενο, έπρεπε να το κάνετε αυτό για άλμπουμ, μετά για λίστες αναπαραγωγής και έπειτα για podcast. Για να επιστρέψετε στην προβολή ολόκληρου του περιεχομένου της βιβλιοθήκης σας, πρέπει να καταργήσετε την επιλογή αυτού του φίλτρου σε κάθε καρτέλα ξεχωριστά. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι μια απλή διαδικασία.

Ο επανασχεδιασμός δεν είναι τέλειος, όπως σημειώνει το Android Police. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε το φίλτρο Downloads, ολόκληρος ο φάκελος που περιέχει μια offline λίστα αναπαραγωγής εμφανίζεται στη λίστα. Αν πατήσετε πάνω, αποκαλύπτεται όλο το περιεχόμενό του, όχι μόνο η offline λίστα αναπαραγωγής.

Εκτός από ένα νέο UI βιβλιοθήκης, το Spotify φαίνεται να κυκλοφορεί μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να κοινοποιούν στίχους στο Twitter, το Facebook και το Instagram. Μέχρι στιγμής οι χρήστες μπορούν να κοινοποιούν τα τραγούδια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα και όχι τους στίχους τους.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS