ΑρχικήinetiOS 14.5: Θα υποστηρίζει 5G σε Dual-SIM mode σε μοντέλα iPhone 12

iOS 14.5: Θα υποστηρίζει 5G σε Dual-SIM mode σε μοντέλα iPhone 12

Η Apple κυκλοφόρησε χθες την πρώτη beta έκδοση του iOS 14.5, για να τη δοκιμάσουν οι προγραμματιστές και ένα από τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά είναι η παγκόσμια υποστήριξη για 5G σε Dual-SIM mode σε μοντέλα iPhone 12 (όπως αναφέρει και στο Twitter του ο Καναδός  blogger Rene Ritchie).

5G Dual-SIM iPhone

Τα iPhone 12 είναι εξοπλισμένα με φυσική υποδοχή SIM και μια eSIM (ψηφιακή SIM). Αυτή η δυνατότητα είναι γνωστή ως Dual-SIM. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε δύο γραμμές υπηρεσίας σε ένα iPhone, το οποίο είναι χρήσιμο για πολλούς ανθρώπους για την αγορά data-only plans όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ή για να έχουν προσωπικές και επιχειρηματικές γραμμές σε ένα μόνο τηλέφωνο. Μέχρι τώρα, το Dual-SIM mode περιοριζόταν σε LTE, αλλά το iOS 14.5 εισάγει υποστήριξη για το ταχύτερο 5G και στις δύο γραμμές.

Η Apple έχει αναφέρει ότι η έκδοση iOS 14.5 θα κυκλοφορήσει για όλους στις αρχές της άνοιξης. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε την ενημέρωση λογισμικού από τα τέλη Μαρτίου ή και λίγο αργότερα.

Υπήρχαν αναφορές ότι η Apple σχεδίαζε να ενεργοποιήσει το 5G σε Dual-SIM mode στα iPhone μέχρι το τέλος του 2020. Απ’ ότι φαίνεται, υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, αλλά μόλις κυκλοφορήσει η δυνατότητα επίσημα, θα κάνει πολλούς χρήστες χαρούμενους.

iOS 14.5 5G

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με την έλευση του 5G και περιμένουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του στο έπακρο. Ο διάδοχος των δικτύων 4G υπόσχεται απίστευτες ταχύτητες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Όπως είχε πει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Verizon, Hans Vestberg, τον προηγούμενο μήνα, το 5G δε φέρνει απλά πιο γρήγορα smartphones αλλά θα έχει εφαρμογές και σε άλλους σημαντικούς τομείς της καθημερινής ζωής. Μάλιστα, είχε πει ότι το 5G είναι “κάτι περισσότερο από μια ακόμα τεχνολογική καινοτομία. Είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει άλλες καινοτομίες”.

Επομένως, η κίνηση της Apple να επιτρέψει υποστήριξη 5G στο Dual-SIM mode των iPhone 12 με το iOS 14.5, θα βρει σίγουρα θετική ανταπόκριση.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS