ΑρχικήHow ToΠώς να ακυρώσετε ή να αλλάξετε μια συνδρομή του Apple Fitness+

Πώς να ακυρώσετε ή να αλλάξετε μια συνδρομή του Apple Fitness+

Κάθε Apple Watch συνοδεύεται από μια δοκιμαστική συνδρομή των τριών μηνών στο Apple Fitness+. Εάν η δοκιμαστική σας περίοδος λήγει και δεν θέλετε να χρεωθείτε 9,99$/μήνα ή 79,99$ για ένα ολόκληρο έτος, ας δούμε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Φυσικά, δεν χρειάζεται απλώς να συμμετέχετε στη δωρεάν συνδρομή για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Εάν πληρώσατε για μερικούς μήνες και δεν το χρησιμοποιείτε όσο νομίζατε, μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή με τον ίδιο τρόπο. Εναλλακτικά, εάν λατρεύετε το Fitness+ αλλά θέλετε να αλλάξετε από την μηνιαία συνδρομή σε ετήσια (ή αντίστροφα), μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Apple Fitness+

Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή Fitness+

Για να ελέγξετε τη συνδρομή σας, ανοίξτε την εφαρμογή “Fitness” στο iPhone ή το iPad σας και μεταβείτε στην καρτέλα “Fitness+”.

Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομα και το email σας.

Αυτό θα σας δείξει μια λίστα με τις ενεργές συνδρομές σας. Πατήστε “Fitness” και, στη συνέχεια, “Cancel Free Trial” ή “Cancel Subscription”. Τέλος, πατήστε “Confirm” για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Fitness+.

Εάν ακυρώσετε μια δωρεάν δοκιμή, θα λήξει αμέσως. Εάν ακυρώσετε μια συνδρομή επί πληρωμή, θα λήξει στην ημερομηνία ανανέωσης της.

Πώς να αλλάξετε μια συνδρομή του Fitness+

Ανοίξτε την εφαρμογή “Fitness” στο iPhone ή το iPad σας και μεταβείτε στην ενότητα “Fitness+”.

Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομα και το email σας.

Θα δείτε μια λίστα με ενεργές συνδρομές. Πατήστε “Fitness” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Apple Fitness + (1 Μήνας)” ή “Apple Fitness + (1 Έτος)”, ανάλογα με ποιο θέλετε να αλλάξετε. Πληρώστε με το Apple Pay και είστε έτοιμοι.

Τι θα συμβεί αν ξεχάσετε να την ακυρώσετε;

Εάν ξεχάσετε να ακυρώσετε πριν από την ημερομηνία ανανέωσης, η κάρτα σας θα χρεωθεί. Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από την Apple, αλλά η διαδικασία είναι δύσκολη. Επίσης, δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Apple θα σας επιστρέψει τα χρήματα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS