ΑρχικήinetiOS 14.2: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τη μπαταρία των συσκευών

iOS 14.2: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τη μπαταρία των συσκευών

iOS 14.2 μπαταρία

Χρήστες της έκδοσης iOS 14.2 αναφέρουν σοβαρά προβλήματα με τη μπαταρία των συσκευών τους. Συγκεκριμένα, λένε ότι από τη στιγμή που έλαβαν αυτή την έκδοση, η μπαταρία των συσκευών τους εξαντλείται πολύ γρήγορα, ενώ και ο χρόνος φόρτισης είναι μεγαλύτερος από το συνηθισμένο. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι οι συσκευές τους χάνουν πάνω το 50% της μπαταρίας τους σε λιγότερο από 30 λεπτά χρήσης και βλέπουν μεγάλες πτώσεις (περίπου 5%) μέσα σε λίγα λεπτά κανονικής χρήσης.

Το ζήτημα φαίνεται να σχετίζεται με το λογισμικό, καθώς πολλοί χρήστες βλέπουν τη μπαταρία να πέφτει απότομα και να ανεβαίνει ξαφνικά μετά την επανεκκίνηση της συσκευής τους.

Όλα τα iPhone που επηρεάζονται από αυτό το θέμα φαίνεται να είναι λίγο παλιά, όπως το iPhone XS, το iPhone 7, το iPhone 6S και το iPhone SE πρώτης γενιάς. Επίσης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, επηρεάζεται το 2018 iPad Pro που τρέχει το iPadOS 14.2.

Το iOS 14.2 και το iPadOS 14.2 έφτασαν μόλις δύο εβδομάδες μετά το iOS 14.1 και το iPadOS 14.1, με τις δεύτερες σημαντικές ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS και iPadOS 14. Η ενημέρωση περιελάμβανε νέα emoji, Intercom, AirPods Optimized Battery Charging, People Detection και νέα wallpapers.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές που να υποδηλώνουν ότι το πρόβλημα με τη μπαταρία των συσκευών επιλύθηκε στο iOS 14.2.1, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει σφάλματα στα μηνύματα MMS, καθώς και ένα σημαντικό πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης στο iPhone 12 mini.

Η τρίτη ενημέρωση και τα δημόσια betas των iOS 14.3 και iPadOS 14.3 έχουν ήδη κυκλοφορήσει, οπότε είναι πιθανό η Apple να διορθώσει το πρόβλημα σε αυτήν την ενημέρωση. Η τρίτη σημαντική ενημέρωση για iOS 14 και iPadOS 14 προσφέρει υποστήριξη για το Apple ProRAW, καθώς και βελτιώσεις στα Home, Health, και Weather.

Οι χρήστες με παλαιότερες συσκευές ενδέχεται να επιθυμούν να καθυστερήσουν την ενημέρωση στο iOS 14.2 (εάν δεν την έχουν ήδη λάβει), έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα με τη μπαταρία.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS