ΑρχικήUpdatesΤο app Mondly βοηθάει τους χρήστες σε 33 χώρες να βελτιώσουν τα...

Το app Mondly βοηθάει τους χρήστες σε 33 χώρες να βελτιώσουν τα αγγλικά τους

Η συνεργασία της Mondly με το Oxford University Press εισήγαγε μια προσαρμοσμένη ενότητα εκμάθησης και αξιολόγησης αγγλικών στην εφαρμογή της γλώσσας.

Mondly

Η εφαρμογή Mondly διευκολύνει την εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας και τώρα πρόσθεσε ειδικό περιεχόμενο για να βοηθήσει τους χρήστες του να μάθουν Αγγλικά.

Η Mondly, η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με έδρα τη Ρουμανία, συνεργάστηκε με το Oxford University Press (OUP) για να εισαγάγει μια προσαρμοσμένη ενότητα εκμάθησης και αξιολόγησης αγγλικών.

Η Mondly έχει εισαγάγει στην εφαρμογή καινοτομίες όπως η εικονική πραγματικότητα, τα φωνητικά chatbots και η επαυξημένη πραγματικότητα. Κυκλοφόρησε το 2014 και έχει χρησιμοποιηθεί από περισσότερα από 60 εκατομμύρια άτομα σε 190 χώρες για να μάθουν 41 διαφορετικές γλώσσες.

Αυτή η νέα ενότητα εκμάθησης θα επιτρέψει την εκμάθηση των αγγλικών σε 33 γλώσσες. Το μαθησιακό περιεχόμενο βασίζεται στα τεστ Oxford Practice Grammar και στο μαθησιακό λεξικό Oxford 3000.

Τα τεστ βασίζονται στις οδηγίες του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς για τις γλώσσες (CEFR) και ενσωματώνονται στα προϋπάρχοντα θέματα της εφαρμογής Mondly.

Πάνω από 375 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ως μητρική τους γλώσσα τα αγγλικά και έως 1,5 δισεκατομμύριο χρησιμοποιούν τη γλώσσα σε κάποιο βαθμό. Είναι επίσης η επίσημη γλώσσα στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και τον Καναδά, κάποιες από τις μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mondly, Alexandru Iliescu είπε: “Υπάρχουν πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που μαθαίνουν Αγγλικά, συμπεριλαμβανομένου του 25% των χρηστών μας. Η Mondly και το OUP είναι η ιδανική ομάδα για την πλήρη υποστήριξη και την ενεργοποίηση του μαθησιακού τους ταξιδιού.”

Το Mondly είναι διαθέσιμο στο App Store και αξίζει να το δοκιμάσετε αν θέλετε να βελτιώσετε τις γλώσσες που γνωρίζετε ήδη ή να μιλήσετε μια νέα γλώσσα.

Πηγή: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS