ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε Memoji stickers σε iPhone και iPad;

Πώς να χρησιμοποιήσετε Memoji stickers σε iPhone και iPad;

Αρέσουν και σε εσάς τα Memoji βίντεο; Η Apple δημιουργεί αυτόματα ένα πακέτο stickers για κάθε χαρακτήρα Memoji, κάτι που κάνει τη δημιουργία και αποστολή τους ακόμα πιο διασκεδαστική. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Memoji stickers σε iPhone και iPad.

Memoji stickers

Αρχικά, πρέπει να δημιουργήσετε τα Memoji σας. Η Apple δημιουργεί αυτόματα τα αυτοκόλλητα. Επομένως, είναι διαθέσιμα για χρήση τόσο στην εφαρμογή Messages όσο και στο πληκτρολόγιο Emoji. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε Memοji stickers σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων τρίτου μέρους (όπως το WhatsApp).

Πώς να στείλετε Memoji stickers στο iMessage;

Πώς να στείλετε Memoji stickers στο iMessage χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Messages.

Στην αρχική οθόνη του iPhone, σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε το “Spotlight Search”. Από εδώ, αναζητήστε το “Messages” και ανοίξτε την εφαρμογή.

Αφού μπείτε στην εφαρμογή, επιλέξτε μια συνομιλία.

Αφού είστε μέσα στη συνομιλία, πατήστε την εφαρμογή “Memοji Stickers” από τη γραμμή εργαλείων, πάνω από το πληκτρολόγιο (είναι ένα εικονίδιο με ένα προσωπάκι με καρδιές).

Εάν δεν βρίσκετε αυτό το εικονίδιο, πατήστε το γκρι εικονίδιο του καταστήματος εφαρμογών (“A”), που βρίσκεται ανάμεσα στη γραμμή κειμένου και στο εικονίδιο με την κάμερα.

Τώρα, θα είστε σε θέση να δείτε όλους τους διαθέσιμους χαρακτήρες Memoji και Animoji. Επιλέξτε το “Memoji” που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Σύρετε προς τα πάνω για να δείτε όλα τα stickers και επιλέξτε αυτό που θέλετε να στείλετε.

iPhone

Θα δείτε το αυτοκόλλητο στο πλαίσιο κειμένου. Μπορείτε να προσθέσετε κι ένα μήνυμα εάν θέλετε. Για να στείλετε το αυτοκόλλητό σας, πατήστε απλά το κουμπί “Αποστολή”.

Το Memoji sticker θα σταλεί στη συνομιλία iMessage.

Πώς να στείλετε Memoji stickers σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τρίτων;

Όπως είπαμε και παραπάνω, τα Memoji stickers είναι ενσωματωμένα απευθείας στο πληκτρολόγιο, γι’ αυτό λειτουργούν με πολλές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Το WhatsApp είναι μια από αυτές τις εφαρμογές.

Για να στείλετε Memoji stickers χρησιμοποιώντας το WhatsApp, ανοίξτε μια συνομιλία “WhatsApp” και μεταβείτε στο πληκτρολόγιο Emoji πατώντας το κουμπί “Emoji” (χαμογελαστό προσωπάκι), που βρίσκεται στα αριστερά του πλήκτρου διαστήματος (το πλήκτρο που αφήνει κενό ανάμεσα στις λέξεις).

Πατώντας το, θα δείτε διάφορα Memoji stickers (στην ενότητα “Χρησιμοποιούνται συχνά”). Εάν δεν τα βλέπετε, σύρετε προς τα αριστερά για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα “Χρησιμοποιούνται συχνά”.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα κάποια Memoji stickers, θα τα βρείτε εδώ. Αλλά για να δείτε όλα τα αυτοκόλλητα, πατήστε το κουμπί “Μενού” που μοιάζει με “…” (τρεις τελείες).

Επιλέξτε έναν χαρακτήρα Memοji και σύρετε προς τα πάνω για να δείτε όλα τα διαθέσιμα αυτοκόλλητα.

Πατήστε το αυτοκόλλητο που θέλετε να στείλετε.

Το WhatsApp θα προετοιμάσει το sticker και θα το εμφανίσει στη συνομιλία.

Πηγή: Howtogeek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS