ΑρχικήinetΜυστηριώδης μεταλλικός μονόλιθος ανακαλύφθηκε στην έρημο της Γιούτα

Μυστηριώδης μεταλλικός μονόλιθος ανακαλύφθηκε στην έρημο της Γιούτα

Ένας παράξενος μεταλλικός μονόλιθος εντοπίστηκε στην έρημο της Γιούτα από ένα πλήρωμα ελικοπτέρου που περνούσε από την περιοχή!

Γιούτα έρημος μονόλιθος

Η θυγατρική της Utah NBC, KSL TV ανέφερε το ασυνήθιστο εύρημα το Σάββατο, κοινοποιώντας πλάνα που ελήφθησαν από το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Γιούτα που βοηθούσε το τμήμα Utah Wildlife Resources στη Γιούτα.

Ο δημοσιογράφος του KSL Andrew Adams έγραψε στο Twitter ότι όλο αυτό του θύμησε ένα επεισόδιο του Star Trek.

“Θα έλεγα ότι το αντικείμενο έχει περίπου 10 με 12 μέτρα ύψος”, δήλωσε ο πιλότος Bret Hutchings στο KSL. «Κάναμε ένα αστείο ότι αν ένας από εμάς ξαφνικά εξαφανιστεί, τότε μάλλον κάτι περιέργο συμβαίνει με αυτό το αντικείμενο». Το πλήρωμα προσγειώθηκε για να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά. Ο Hutchings είπε ότι ο μονόλιθος ήταν σταθερά κολλημένος στο έδαφος και εικάζεται ότι μπορεί να συνδέεται με τη NASA ή να είναι απλώς ένα έργο τέχνης.

Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Γιούτα μοιράστηκε την ιστορία στο Facebook, λέγοντας: «Καμία ημέρα δεν είναι ίδια για τα μέλη του Aero Bureau, και αυτό που αντιμετώπισαν πρόσφατα σίγουρα διαφέρει από τις καθημερινές τους ασχολίες». Το τμήμα διατηρεί μυστική την ακριβή τοποθεσία.

Ο μονόλιθος έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το εξωγήινο μονόλιθο στήριγμα που δημιουργήθηκε για την εμβληματική ταινία του Stanley Kubrick 2001: A Space Odyssey. Το Aero Bureau μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με την ερώτηση “Τι ακριβώς είναι αυτό;”

Τι είναι ο μονόλιθος; Έργο τέχνης; Μάλλον. Ένα μήνυμα από έναν εξωγήινο πολιτισμό; Μάλλον όχι.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS