ΑρχικήsecurityΝοσοκομείο Beaufort: δεδομένα 12.600 ασθενών διέρρευσαν λόγω σφάλματος

Νοσοκομείο Beaufort: δεδομένα 12.600 ασθενών διέρρευσαν λόγω σφάλματος

Νωρίς τον περασμένο Αύγουστο, το νοσοκομείο Beaufort Memorial Hospital, υπέστη παραβίαση δεδομένων λόγω σφάλματος, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον οργανισμό.

Beaufort

Το ιατρικό κέντρο ανέφερε την παραβίαση σε ομοσπονδιακούς αξιωματούχους στις 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ομοσπονδιακά στοιχεία, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ, διεξάγει ήδη έρευνες σχετικά με το συμβάν. Η υπηρεσία ελέγχει τακτικά παραβιάσεις δεδομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Όπως ανακοίνωσε η Courtney McDermott, εκπρόσωπος της BMH, τα στοιχεία δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι τώρα ότι τα δεδομένα των ασθενών έχουν χρησιμοποιθεί για δόλιους σκοπούς μετά την διαρροή τους.

Σύμφωνα με την McDermott, το περιστατικό στο νοσοκομείο Beaufort είχε ως εξής:

Η BMH άρχισε να ενημερώνει 12.636 ασθενείς στις αρχές Αυγούστου για ένα σφάλμα που σχετίζεται με τις ειδοποιήσεις χρέωσης και συλλογών που στάλθηκαν την 1η Αυγούστου, μετά την ανακάλυψη του προβλήματος δύο ημέρες αργότερα.

Τα ονόματα και οι αριθμοί λογαριασμών σε αυτές τις επιστολές, δεν αντιστοιχούσαν στις διευθύνσεις παράδοσης, όπως ανακαλύφθηκε από το νοσοκομείο κατά τη διάρκεια εσωτερικής εξέτασης.

Δεν περιλαμβάνονται αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού, ημερομηνίες γέννησης, πληροφορίες ασφάλισης ή ιατρικής περίθαλψης, γράφει η McDermott.

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ επέστρεψε πολλές από τις ειδοποιήσεις ως μη παραδοτέες.

«Το νοσοκομείο Beaufort έχει λάβει μέτρα για τον μετριασμό τυχόν ακούσιας αποκάλυψης προσωπικών πληροφοριών», πρόσθεσε η McDermott. Η BMH παρέχει «επιπρόσθετη εκπαίδευση» στο προσωπικό για το θέμα, καταστρέφει και απορρίπτει με ασφάλεια τις λάθος επιστολές και χρησιμοποιεί μια διαδικασία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για όσους έλαβαν επιστολές και είχαν ερωτήσεις σχετικά με τους λογαριασμούς τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS