ΑρχικήinetFacebook Oculus: Δεν γίνονται ban όσοι χρησιμοποιούν πολλά headsets

Facebook Oculus: Δεν γίνονται ban όσοι χρησιμοποιούν πολλά headsets

Η κίνηση της Oculus να “απαιτεί” λογαριασμούς Facebook δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους φαν της. Τα Windows Central αναφέρουν ότι το Facebook θα ban-άρει τους χρήστες των Oculus που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα ακουστικά VR που είναι συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό social media. Αυτό παραβιάζει τους όρους του Facebook, υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι υποστήριξης. Με άλλα λόγια, διακινδυνεύετε από ban εάν αγοράσετε μερικά Oculus Quest 2s για την οικογένεια και δεν θέλετε να δημιουργήσετε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Facebook για να επιτρέψετε στα άτομα να παίζουν ταυτόχρονα.

Oculus Facebook
Πολλά ακουστικά VR σε ένα account: Το Facebook δεν θα ban-άρει τους χρήστες των Oculus

Η εταιρεία σχεδιάζει να υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς Facebook σε ένα σετ ακουστικών ακουστικό, αλλά αυτό δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ατόμων που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Facebοok, όπως παιδιά κάτω των 13 ετών. Η τρέχουσα κατάσταση θα μπορούσε να αναγκάσει τους ανθρώπους είτε να δημιουργήσουν λογαριασμούς placeholder ή να χρησιμοποιούν μόνο ένα σετ ακουστικών κάθε φορά. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκληθεί εκνευρισμός σε μερικούς από τους πιο πιστούς χρήστες της Oculus.

Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι η απαίτηση ενός λογαριασμού θα βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν φίλους για κοινωνικές εμπειρίες όπως παιχνίδια, να μειώσουν τα troll και να επιτρέψουν την ενσωμάτωση με λειτουργίες όπως το Horizon VR. Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι αυτό συνδέει τους χρήστες με το οικοσύστημα του Facebook και διευκολύνει την εταιρεία να παρακολουθεί τις συνήθειες των χρηστών.

Η Oculus απάντησε σε μια καταγγελία ενός πελάτη σε μια σειρά από tweets που δημοσίευε, λέγοντας του ότι η χρήση του ίδιου λογαριασμού Facebοok σε δύο ακουστικά δεν θα ban-άρει τον χρήστη. Πρόσθεσε επίσης ότι σκοπεύει να εισαγάγει τη δυνατότητα “πολλών χρηστών που θα μπορούν να συνδεθούν στην ίδια συσκευή χρησιμοποιώντας τον δικό τους λογαριασμό στο Facebook”.

Πηγή πληροφοριών: Engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS