ΑρχικήsecurityΠαραβιάστηκε ο λογαριασμός Twitter στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ!

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός Twitter στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ!

Χάκερ κατηγορήθηκε για μια σειρά άσεμνων μηνυμάτων που προήλθαν από τον λογαριασμό Twitter μιας στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα. Οι ακόλουθοι του επίσημου Twitter λογαριασμού του Fort Bragg εξεπλάγησαν από το σεξουαλικό περιεχόμενο πολλών tweets που άρχισαν να εμφανίζονται στις 4:30 μ.μ. ET της προηγούμενης Τετάρτης. Τα tweets δημοσιεύτηκαν ως απάντηση σε μηνύματα που περιλάμβαναν περιεχόμενο για ενηλίκους που κοινοποιήθηκαν από άλλον χρήστη του Twitter.

Όταν ο χρήστης @Quinnfinite10 δημοσίευσε ένα tweet για κάποιον που είχε διαμαρτυρηθεί για την εμφάνιση ηβικών μαλλιών στη σελίδα OnlyFans, ο λογαριασμός του Fort Bragg απάντησε στην ανάρτησή του με ένα μήνυμα προς υποστήριξη του χρήστη και την απόφασή του να δείξει τις τρίχες του σώματός του.

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός Twitter στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ!

Άλλα μηνύματα που κοινοποιήθηκαν από τον Twitter λογαριασμό της στρατιωτικής βάσης της Βόρειας Καρολίνας, περιλάμβαναν ένα σεξουαλικό ρητό σχόλιο σε μια τόπλες φωτογραφία που είχε κοινοποιηθεί στην Twitter σελίδα του @Quinnfinite10. Το σχόλιο που δημοσιεύτηκε από το @FtBraggNC έγραψε το εξής: “My face’s, then my boner’s and then my face’s again before I come up to give you a deep long kiss.”

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός Twitter στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ!

Απαντώντας στα άσεμνα μηνύματα της βάσης, ένας χρήστης του Twitter είπε: “Δεν με εκπλήσσει που οι στρατιωτικές βάσεις εδώ υποστηρίζουν στάσεις υπέρ του Μπους”. Λίγο μετά την ανάρτηση των άσεμνων tweets, ο λογαριασμός της στρατιωτικής βάσης διαγράφηκε.

Παραβιάστηκε ο λογαριασμός Twitter στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ!

Το 18ο Airborne Corps, του οποίου ο διοικητής διοικεί το Fort Bragg, έγραψε το εξής: “Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, υπήρχε μια σειρά από άσεμνα Tweets που αναρτήθηκαν από τον λογαριασμό μας. Αυτό δεν ήταν έργο των διαχειριστών μας. Ο λογαριασμός μας παραβιάστηκε. Ζητούμε συγγνώμη από τους ακολούθους μας. Διασφαλίσαμε τον λογαριασμό μας και διερευνούμε το ζήτημα.”

hack twitter

Ο Tom McCollum, εκπρόσωπος του Fort Bragg, δήλωσε στο Fayetteville Observer ότι ο λογαριασμός της βάσης παραβιάστηκε και ότι το τμήμα ποινικών ερευνών του στρατού ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Ο McCollum επεσήμανε πως μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στον λογαριασμό Twitter της στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ, διέγραψαν αυτές τις εικόνες, άλλαξαν τους κωδικούς πρόσβασης και επαναφέραν τη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Ζήτησε επίσης συγνώμη εκ μέρους της αμερικανικής στρατιωτικής βάσης από τους ακολούθους, τονίζοντας πως δεν γνωρίζουν προς το παρόν πώς συνέβη αυτό.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS