ΑρχικήUpdatesΤο update των Windows 10 KB4579311 έχει πρόβλημα εγκατάστασης

Το update των Windows 10 KB4579311 έχει πρόβλημα εγκατάστασης

Οι χρήστες των Windows 10 αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα κατά την εγκατάσταση της τελευταίας αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης KB4579311 και όσοι μπορούν να την εγκαταστήσουν, αναφέρουν διάφορα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων προβλημάτων απόδοσης.

Η Microsoft κυκλοφόρησε την αθροιστική ενημέρωση των Windows 10 KB4579311 στις 13 Οκτωβρίου 2020 και έκτοτε, οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, σφάλματα, προβλήματα απόδοσης και προβλήματα εκκίνησης.

Λόγω του ποικίλου hardware και των προγραμμάτων driver που εκτελούν τα Windows 10, θα υπάρχουν πάντα προβλήματα κατά την κυκλοφορία μιας νέας αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης, αλλά φαίνεται να υπάρχει αύξηση στις αναφορές για τη συγκεκριμένη ενημέρωση.

Το bleepingcomputer εγκατέστησε την ενημέρωση KB4579311 σε πολλούς υπολογιστές και μόνο ένας εμφάνισε το παρακάτω σφάλμα του explorer.

windows 10 KB4579311

Τι αναφέρουν οι χρήστες

Με το update KB4579311, υπάρχει αισθητή αύξηση στον αριθμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

Παρακάτω περιγράφουμε ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης KB4579311

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με τα Windows 10 KB4579311 είναι η αδυναμία εγκατάστασης της ενημερωμένης έκδοσης.

Μια σύντομη ανασκόπηση στα σχόλια και στην ανάρτηση στο φόρουμ της Microsoft δείχνει ότι πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι όταν προσπαθούν να εγκαταστήσουν την ενημέρωση λαμβάνουν κωδικούς σφάλματος όπως 0x800f081f, 0x8007000d, 0x800f0988 και άλλους.

Άλλοι χρήστες στο Reddit αναφέρουν επίσης ότι η εγκατάσταση θα φτάσει σε ένα ορισμένο ποσοστό και στη συνέχεια θα κολλήσει. Τελικά, μετά από μια μεγάλη αναμονή, η ενημέρωση θα συνεχίσει την εγκατάσταση.

Δυστυχώς, πολλοί χρήστες από αυτούς που επηρεάζονται δηλώνουν ότι η εκτέλεση των τυπικών εργασιών αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update όπως το sfc / scannow, το antivirus scan, drivers updates κ.λπ. δεν βοηθούν.

Μια μέθοδος που το BleepingComputer εντόπισε ότι μπορεί να βοηθήσει είναι η εκτέλεση μιας επιτόπιας αναβάθμισης χρησιμοποιώντας το Windows 10 Media Creation Tool.

Προβλήματα εκκίνησης, σφάλματα του explorer, ζητήματα απόδοσης

Τέλος, ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα εκκίνησης, προβλήματα απόδοσης και ένα περίεργο πρόβλημα επανεκκίνησης στο desktop.

Ορισμένοι χρήστες δηλώνουν ότι μετά τη σύνδεση τους, ο explorer θα ξεκινήσει και θα κλείσει πολλές φορές πριν εμφανιστεί το desktop.

Για μερικούς χρήστες, αυτά τα σφάλματα του explorer δεν επιλύονται, και αντ ‘αυτού, τα Windows δεν ανταποκρίνονται. Τέλος, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ζητήματα απόδοσης των Windows.

Για να επιλυθούν αυτά τα ζητήματα, προτείνουμε στους χρήστες να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  • Απεγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση KB4579311. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την απεγκατάσταση ενημερώσεων εδώ.
  • Μετά την απεγκατάσταση της ενημέρωσης, ενημερώστε τους drivers για τα γραφικά, τον ήχο, τους Intel drivers και τις συσκευές αποθήκευσης.
  • Επανεγκαταστήστε την ενημέρωση αφού όλοι οι drivers θα έχουν ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Ας ελπίσουμε ότι η ενημέρωση των device drivers θα επιλύσει το πρόβλημα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS