ΑρχικήsecurityΤο OnePlus 7 Pro λαμβάνει την πρώτη ενημέρωση για την επίλυση προβλημάτων

Το OnePlus 7 Pro λαμβάνει την πρώτη ενημέρωση για την επίλυση προβλημάτων

OnePlus Την προηγούμενη εβδομάδα, η OnePlus κυκλοφόρησε το νέο smartphone OnePlus 7 Pro. Ήδη, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, γράφτηκαν πολλά σχόλια και κριτικές, κάτι που δημιούργησε πολλές προσδοκίες για το νέο τηλέφωνο. Ωστόσο, φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή, υπάρχουν παράπονα από τους καταναλωτές, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με τις κάμερες.

Η OnePlus κυκλοφορεί, λοιπόν, την πρώτη της ενημερωμένη έκδοση, για το OnePlus 7 Pro, λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία του στην αγορά. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία είναι σε ετοιμότητα και ανταποκρίνεται άμεσα στα παράπονα των πελατών της.

Η OnePlus δημοσίευσε στα forums της έναν κατάλογο με τις διορθώσεις, που φέρνει η νέα ενημερωμένη έκδοση. Να πούμε εδώ, ότι η ενημέρωση δεν αντιμετωπίζει όλα τα θέματα που υπάρχουν. Ωστόσο, καλύπτει αρκετά από αυτά, αν σκεφτούμε και το πόσο γρήγορα κυκλοφόρησε. Έχει γίνει μια βελτίωση στο χαρακτηριστικό του “διπλού χτυπήματος για την ενεργοποίηση της οθόνης”, καθώς και στην ταχύτητα του ήχου κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Όσον αφορά στις διορθώσεις, που σχετίζονται με την κάμερα, η εταιρεία ανέφερε τις εξής:

  • Καλύτερη ποιότητα εικόνας σε HDR
  • Καλύτερη ποιότητα εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • Βελτίωση των ρυθμίσεων, που σχετίζονται με την ισορροπία του λευκού
  • Βελτίωση της εστίασης

Ωστόσο, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν για την ποιότητα της εικόνας ακόμα και σε περιβάλλοντα με καλό φωτισμό. Η ενημερωμένη έκδοση δεν φαίνεται να κάνει κάτι για το συγκεκριμένο παράπονο. Κάποιοι χρήστες έχουν λάβει ήδη την ενημέρωση, αλλά δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει καμία διόρθωση για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα του τηλεφώνου, που αφορά στη λειτουργία του 3x optical zoom. Η απάντηση της OnePlus είναι ότι “λειτουργεί, όπως ήταν σχεδιασμένο να λειτουργήσει”.

Επίσης, η νέα ενημερωμένη έκδοση δεν επιλύει και άλλα σημαντικά ζητήματα, που έχει εντοπίσει και η ίδια η OnePlus στα τηλέφωνά της. Ένα από αυτά είναι τα “ghost touches”, τα οποία αναφέρονται στο φαινόμενο, κατά το οποίο πατιέται κάτι στο κινητό, από μόνο του, χωρίς να το έχει πατήσει ο χρήστης.

Παρά τη γρήγορη ανταπόκρισή της, η OnePlus δεν έχει ικανοποιήσει τους χρήστες με τις διορθώσεις της. Οι περισσότεροι πελάτες δεν είναι απογοητευμένοι μόνο με τα ίδια τα προβλήματα αλλά και γιατί θεωρούν ότι η εταιρεία τους εξαπάτησε με τις διαφημίσεις του τηλεφώνου και των χαρακτηριστικών του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS