ΑρχικήUpdatesWindows 10: Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο task manager για gamers

Windows 10: Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο task manager για gamers

Εάν τα παιχνίδια του υπολογιστή σας καθυστερούν ή λειτουργούν αργά, μπορείτε να ελευθερώσετε πόρους στα Windows 10 χρησιμοποιώντας τον νέο task manager XBOX Game Bar.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι Xbox Insiders άρχισαν να δοκιμάζουν μια νέα δυνατότητα «Resources» του XBOX Game Bar στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ως ένα overlay στα παιχνίδια πατώντας το συνδυασμό των κουμπιών Win + G.

task manager windows 10

Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορεί το XBOX Game Bar έκδοση 5.420.9252.0 σε όλους τους χρήστες των Windows 10 μέσω του Microsoft Store.

Όταν εγκατασταθεί, το Game Bar θα εμφανίσει ένα μήνυμα «What’s New – October» που εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο task manager widget «Resources».

“Το νέο widget Resources σας βοηθά να εντοπίσετε και να διαχειριστείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν resources συστήματος όπως CPU, GPU, RAM και Disk. Με μια ματιά ή ψάχνοντας τις λεπτομέρειες, βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το σύστημα σας χωρίς να αποχωρήσετε από το παιχνίδι,” η Microsoft αναφέρει στις σημειώσεις έκδοσης για το Xbox Gamebar 5.420.9252.0.

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί των resources, θα ανοίξει ένας task manager που παραθέτει όλες τις τρέχουσες εφαρμογές και τις διαδικασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Αυτός ο task manager θα εμφανίσει τη χρήση των CPU, GPU, Ram και DISK που χρησιμοποιείται από κάθε διαδικασία που αναφέρεται.

Εάν μια διαδικασία καταναλώνει πάρα πολλούς πόρους και επηρεάζει την απόδοση του παιχνιδιού σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο X δίπλα σε μια διαδικασία για να την τερματίσετε.

Το νέο Resources widget είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους παίκτες, καθώς μπορούν να τροποποιούν την απόδοση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Microsoft το κυκλοφόρησε σε σταδιακή διάθεση, οπότε μπορεί να χρειαστούν λίγες ακόμη ημέρες πριν κυκλοφορήσει προς εγκατάσταση σε όλους.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS