Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 12:28
Αρχική Updates Windows 10: Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο task manager για gamers

Windows 10: Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο task manager για gamers

Εάν τα παιχνίδια του υπολογιστή σας καθυστερούν ή λειτουργούν αργά, μπορείτε να ελευθερώσετε πόρους στα Windows 10 χρησιμοποιώντας τον νέο task manager XBOX Game Bar.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι Xbox Insiders άρχισαν να δοκιμάζουν μια νέα δυνατότητα «Resources» του XBOX Game Bar στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ως ένα overlay στα παιχνίδια πατώντας το συνδυασμό των κουμπιών Win + G.

task manager windows 10

Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορεί το XBOX Game Bar έκδοση 5.420.9252.0 σε όλους τους χρήστες των Windows 10 μέσω του Microsoft Store.

Όταν εγκατασταθεί, το Game Bar θα εμφανίσει ένα μήνυμα «What’s New – October» που εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο task manager widget «Resources».

“Το νέο widget Resources σας βοηθά να εντοπίσετε και να διαχειριστείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν resources συστήματος όπως CPU, GPU, RAM και Disk. Με μια ματιά ή ψάχνοντας τις λεπτομέρειες, βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το σύστημα σας χωρίς να αποχωρήσετε από το παιχνίδι,” η Microsoft αναφέρει στις σημειώσεις έκδοσης για το Xbox Gamebar 5.420.9252.0.

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί των resources, θα ανοίξει ένας task manager που παραθέτει όλες τις τρέχουσες εφαρμογές και τις διαδικασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Αυτός ο task manager θα εμφανίσει τη χρήση των CPU, GPU, Ram και DISK που χρησιμοποιείται από κάθε διαδικασία που αναφέρεται.

Εάν μια διαδικασία καταναλώνει πάρα πολλούς πόρους και επηρεάζει την απόδοση του παιχνιδιού σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο X δίπλα σε μια διαδικασία για να την τερματίσετε.

Το νέο Resources widget είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους παίκτες, καθώς μπορούν να τροποποιούν την απόδοση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Microsoft το κυκλοφόρησε σε σταδιακή διάθεση, οπότε μπορεί να χρειαστούν λίγες ακόμη ημέρες πριν κυκλοφορήσει προς εγκατάσταση σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

AstraZeneca: Βορειοκορεάτες hackers επιτέθηκαν στην εταιρεία

Το προσωπικό της βρετανικής εταιρείας βιοφαρμακευτικών προϊόντων AstraZeneca, η οποία διεξάγει κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό, που ανέπτυξε από κοινού...

Δύο στα επτά email που στάλθηκαν κατά το Black Friday ήταν κακόβουλα!

Ειδικοί ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι δύο στα επτά email που στάλθηκαν την ημέρα του Black Friday ήταν κακόβουλα. Η Vade Secure ισχυρίζεται ότι...

Η APT ομάδα πίσω από την επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε με νέες επιθέσεις

Σύμφωνα με την Check Point, η APT ομάδα πίσω από την hacking επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε. Οι ερευνητές ασφαλείας της εταιρείας αποκάλυψαν...

Να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Password Manager μου;

Στην εποχή μας, που ο καθένας διαθέτει πολλούς λογαριασμούς, η χρήση ενός Password Manager είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε...

Ιταλία: Χάκερς έκλεψαν 800.000€ από 35 ATM με Black Box επίθεση!

Χάκερς έκλεψαν χρήματα από τουλάχιστον 35 ATM που λειτουργούν σε τράπεζες στην Ιταλία, με μια νέα τεχνική Black Box επίθεσης. Οι καραμπινιέρι...

Hacker πουλά email credentials που ανήκουν σε υψηλόβαθμα στελέχη

Ένας hacker πουλά credentials για λογαριασμούς email που ανήκουν σε εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη (C-level) εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Kaspersky: Μικρότερο το κόστος παραβιάσεων για επιχειρήσεις που είναι ειλικρινείς

Όπως αποκάλυψε μία νέα έρευνα της Kaspersky, όσες επιχειρήσεις αποκαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα παραβίασης, έχουν 40% λιγότερες οικονομικές ζημιές.

Κομητεία της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα στους χάκερς του DoppelPaymer ransomware

Η κομητεία Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα σε χάκερς που μόλυναν τα συστήματά της με το DoppelPaymer ransomware το προηγούμενο Σαββατοκύριακο....

Advantech: Ο κατασκευαστής IIoT chip έπεσε θύμα του Conti ransomware

Η ransomware συμμορία Conti στόχευσε τα συστήματα της γνωστής εταιρείας κατασκευής IIoT chip Advantech και ζητά 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να αποκρυπτογραφήσει...

Banijay: Η εταιρεία παραγωγής πολυμέσων υπέστη παραβίαση δεδομένων

Η εταιρεία «Banijay», επιβεβαίωσε μία εσωτερική παραβίαση δεδομένων, που επηρεάζει ουσιαστικά εκατοντάδες τρέχοντες και πρώην υπαλλήλους της. Η γαλλική εταιρεία παραγωγής και...