ΑρχικήHow ToMicrosoft Outlook: Πώς να επεξεργαστείτε emails που λαμβάνετε από τρίτους;

Microsoft Outlook: Πώς να επεξεργαστείτε emails που λαμβάνετε από τρίτους;

Microsoft Outlook

Το θέμα και το κείμενο ενός email που λαμβάνουμε, είναι συνήθως υπόθεση του αποστολέα. Εκείνος αποφασίζει τι γράφει. Ωστόσο, στο Microsoft Outlook, οι παραλήπτες έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τα emails που λαμβάνουν. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, γιατί συχνά θέλουμε να προωθήσουμε ένα email σε κάποιον άλλον, αλλά μπορεί να θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές ή να προσθέσουμε κάτι.

Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι τα emails που λαμβάνουμε, θα μπορούσαν να ήταν πιο χρήσιμα αν μπορούσαμε να επεξεργαστούμε το θέμα ή να προσθέσουμε σημειώσεις στο κείμενο. Όπως είπαμε και παραπάνω, το Microsoft Outlook δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας, διευκολύνοντας τους χρήστες, αφού δεν χρειάζεται να κατεβάσουν κάποια ειδική εφαρμογή ή λογισμικό.

Πάμε να δούμε ποια είναι η διαδικασία για την επεξεργασία των emails που λαμβάνουμε από τρίτους:

1. Πώς να επεξεργαστείτε το θέμα ενός email στο Microsoft Outlook;

Για να επεξεργαστείτε τη γραμμή θέματος ενός email, ανοίξτε το email στο Microsoft Outlook κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό. Αφού το ανοίξετε, τοποθετήστε τον κέρσορα στη γραμμή θέματος και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.

Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” και κλείστε το email.

emails

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στις ρυθμίσεις, ούτε να περιηγηθείτε σε μενού κλπ. Απλώς ανοίγετε το email και πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε στο θέμα.

2. Πώς να επεξεργαστείτε το κείμενο ενός email στο Microsoft Outlook;

Η επεξεργασία του κειμένου ενός email στο Microsoft Outlook είναι σχεδόν τόσο απλή όσο και η επεξεργασία του θέματος.

Ανοίξτε το email κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ενέργειες> Επεξεργασία μηνύματος.

Microsoft Outlook

Τώρα τοποθετήστε τον κέρσορα στο σώμα του email και προσθέστε σημειώσεις ή επεξεργαστείτε το υπάρχον κείμενο. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” και κλείστε το email.

emails

Αυτή ήταν όλη η διαδικασία, όπως τη διαβάσαμε στο Howtogeek. Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν οποιοδήποτε email στο Micrοsoft Outlook, ανεξάρτητα από τον αποστολέα.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS