ΑρχικήinetΑπό την επόμενη χρονιά θα χρησιμοποιείτε το Microsoft Office χωρίς συνδρομή

Από την επόμενη χρονιά θα χρησιμοποιείτε το Microsoft Office χωρίς συνδρομή

Η Microsoft φαίνεται ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Office χωρίς συνδρομή το 2021.

Η είδηση εντοπίστηκε από το PC Mag με την Microsoft να κάνει μια σύντομη αναφορά σε αυτό σε ένα blog του Exchange Team που δημοσιεύτηκε χθες: «Το Microsoft Office θα κάνει μια νέα κυκλοφορία τόσο για τα Windows όσο και για τα Mac, στο δεύτερο μισό του 2021,» είπε η εταιρεία. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο Office αυτήν τη στιγμή.

Office 365

Επί του παρόντος, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν ορισμένα προγράμματα του Microsoft Office. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά δωρεάν στο web, όπως και στα Google Docs. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Microsoft και είστε έτοιμοι. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα offline και να τα εγκαταστήσετε απευθείας στον υπολογιστή σας, υπάρχουν μερικές οικονομικές επιλογές που θα σας δώσουν πρόσβαση σε Word, Excel, PowerPoint, Outlook και μερικά άλλα προγράμματα και υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια άδεια που κοστίζει 150$ και να αποκτήσετε Word, Excel και PowerPoint, αν και δεν παρέχεται με πρόσβαση στο OneDrive και το Skype.

Εάν είστε μαθητής ή εκπαιδευτικός, μπορείτε να λάβετε όλα αυτά τα προγράμματα μαζί με το Skype, το OneDrive και πολλά άλλα προγράμματα δωρεάν με το Office 365 Education. Αλλά το σχολείο σας πρέπει να έχει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης του Office 365 για να το εκμεταλλευτείτε.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες δυνατότητες θα προσθέσει η Microsoft στην ήδη ισχυρή σειρά προγραμμάτων της. Πρόσφατα πρόσθεσε μερικά νέα εργαλεία στο Word online, αλλά αυτή τη στιγμή δεν σχεδιάζει να φέρει τα ίδια εργαλεία στην έκδοση του desktop. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η Microsoft εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν ορισμένα από τα προγράμματά της αντί από το επόμενο έτος να γίνει στο 100% συνδρομητική υπηρεσία. Αναμένουμε να δούμε αν η παραπάνω είδηση πρόκεται να επιβεβαιωθεί.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS