ΑρχικήUpdatesΤο Dark Mode έρχεται σε Google Docs, Sheets και Slides για Android

Το Dark Mode έρχεται σε Google Docs, Sheets και Slides για Android

Ξοδεύετε πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας τα Google Docs, Sheets ή τα Slides στο Android τηλέφωνο ή το tablet σας; Σας έχουμε καλά νέα – ένα νέο θέμα dark mode και για τις τρεις εφαρμογές κυκλοφορεί τώρα. Η χρήση του dark mode όχι μόνο βοηθάει στο να μην κουράζονται τα μάτια σας αλλά σας εξοικονομεί και μπαταρία.

Η Google κυκλοφορεί το νέο dark mode, το οποίο όμως θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό στο Android τηλέφωνο ή το tablet σας. Εάν δεν βλέπετε ακόμα τη ρύθμιση, απλώς συνεχίστε τον έλεγχο. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εκδόσεις λογισμικού, μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να εμφανιστεί. Επίσης μια καλή ιδέα είναι να ελέγξετε ξανά ότι έχετε εγκαταστήσει όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις εφαρμογών στην εφαρμογή Play Store.

Dark Mode Google Docs Sheets Slides Android

Ενεργοποιήστε χειροκίνητα το Dark Mode

Μόλις ο λογαριασμός σας έχει πρόσβαση στη νέα λειτουργία, θα βρείτε μια νέα ρύθμιση θέματος σε κάθε μία από τις εφαρμογές Sheets, Docs ή Slides. Που ακριβώς θα την βρείτε και τι πρέπει να κάνετε:

  1. Ανοίξτε Sheets, Docs ή Slides και μετά πατήστε το κουμπί menu στην επάνω αριστερή γωνία. Είναι το εικονίδιο με τρεις γραμμές.
  2. Πατήστε Settings από τη λίστα επιλογών.
  3. Επιλέξτε το Choose Theme.
  4. Τέλος, επιλέξτε Dark, Light ή System default.

Μετά την προσθήκη της δυνατότητας στη συσκευή σας, θα πρέπει να έχει ήδη οριστεί στην προεπιλογή συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι το dark mode στην εφαρμογή ακολουθεί τη ρύθμιση dark mode του τηλεφώνου ή του tablet σας. Εάν θέλετε οι εφαρμογές να είναι σκοτεινές ή φωτεινές, ανεξάρτητα από το τι κάνει το Android σας, θα πρέπει να προσαρμόσετε τη ρύθμιση θέματος σε κάθε εφαρμογή.

Κάντε προεπισκόπηση ενός εγγράφου σε λειτουργία φωτισμού

Θα υπάρξει σίγουρα μια στιγμή που θέλετε να δείτε πώς φαίνεται ένα έγγραφο στην πιο παραδοσιακή λειτουργία φωτισμού, οπότε η Google πρόσθεσε μια εναλλαγή για να κάνει ακριβώς αυτό.

Κατά την προβολή ενός αρχείου σε Docs ή Sheets, πατήστε στο κουμπί More με τις τρεις τελείες και, στη συνέχεια, επιλέξτε View in light theme. Η εφαρμογή θα αλλάξει γρήγορα το θέμα προεπισκόπησης, επιτρέποντάς σας να επαληθεύσετε ότι τα πάντα φαίνονται όπως τα θέλετε χωρίς να σας αναγκάσει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των εφαρμογών.

Η εταιρεία δεν ανέφερε εάν η έκδοση iOS των εφαρμογών Google θα λάβει τη δυνατότητα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS