ΑρχικήbusinessPayPal και Visa: Λανσάρουν το Instant Transfer παγκόσμια

PayPal και Visa: Λανσάρουν το Instant Transfer παγκόσμια

Η πανδημία του COVID-19 συνεχίζει να ασκεί τεράστια πίεση στα οικονομικά των ανθρώπων και των επιχειρήσεων, και σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν κάποια από αυτά τα προβλήματα, σήμερα η PayPal και η Visa ανακοίνωσαν την επέκταση μιας υπηρεσίας που φέρνει τα χρήματα στα χέρια των ανθρώπων πιο γρήγορα από ότι πριν. Ονομάζεται Instant Transfer και είναι μια υπηρεσία όπου το PayPal επιτρέπει σε άτομα και επιχειρήσεις να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα κεφάλαια που μεταφέρουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς (μειώνοντας τον χρόνο αναμονής από ημέρες σε δευτερόλεπτα).

Αυτό θα σημαίνει ότι οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις παγκοσμίως που στέλνουν ή λαμβάνουν χρήματα μέσω των PayPal, Venmo ή Xoom, ή μέσω Braintree, Hyperwallet και iZettle (όλες αποτελούν μέρος του PayPal), θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την επιλογή του Instant Transfer. Οι υπηρεσίες του PayPal χρησιμοποιούν το Visa Direct για την πραγματοποίηση των πληρωμών.

PayPal Visa

Η υπηρεσία είναι μια εξέλιξη και επέκταση του Instant Transfers, που λανσαρίστηκε από την PayPal τον Μάρτιο του 2019.

Οι Stripe και Square, καθώς και άλλοι πάροχοι πληρωμών, έχουν επίσης λανσάρει προϊόντα με την πάροδο των ετών για να μειώσουν τον χρόνο αναμονής που συνήθως απαιτείται για να μεταφερθούν τα χρήματα από τους αποστολείς στους παραλήπτες.

Όμως, τους τελευταίους μήνες, αυτό το χαρακτηριστικό έχει γίνει το επίκεντρο. Ο COVID-19 έχει φέρει τις επιχειρήσεις και τα άτομα αντιμέτωπους με πολύ περίεργες συνθήκες, με πολλούς να βλέπουν μείωση στα χρήματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Όλα αυτά σημαίνουν ότι όλοι θέλουν ο χρόνος που “κρατάει” μια μεταφορά χρημάτων να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται.

Η PayPal είπε ότι σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε διαπίστωσε ότι το 76% των μικρών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ ανέφεραν ότι αγωνίζονται με την έλλειψη των ταμειακών ροών και το 91% είπε ότι η διευθέτηση σε πραγματικό χρόνο θα μπορούσε να βοηθήσει ορισμένα από αυτά τα προβλήματα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS