ΑρχικήinetΗ Apple φτιάχνει μάσκες για τους υπαλλήλους της

Η Apple φτιάχνει μάσκες για τους υπαλλήλους της

Τα Mac, τα iPod, τα iPhone, τα iPad, τα Apple Watch και τα AirPods είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της Apple που όλοι γνωρίζουμε. Τώρα φαίνεται πως η εταιρεία έστρεψε την προσοχή της στις μάσκες και δημιούργησε την “Apple Face Mask”.

Οι τεχνικές ομάδες που είναι υπεύθυνες για το iPhone και το iPad έχουν σχεδιάσει μια ειδική μάσκα προσώπου για τους υπαλλήλους της Apple, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Mark Gurman του Bloomberg.

Αν και οι εικόνες της νέας μάσκας δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, μια έκθεση από το Bloomberg αναφέρει ότι το τμήμα Μηχανικών και Σχεδιασμού της Apple δημιούργησε μια μάσκα με “μοναδική εμφάνιση“, συμπεριλαμβανομένων “μεγάλων καλυμμάτων για τη μύτη και το πηγούνι του χρήστη”, καθώς και “ρυθμιζόμενα λάστιχα.”

Η Apple είπε στο Bloomberg ότι σχεδίασε τη μάσκα έχοντας υπόψη τις υπάρχουσες αλυσίδες τροφοδοσίας προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού, φροντίζοντας να μην διαταράξει τις υπάρχουσες ροές.

Apple

Προς απογοήτευση ορισμένων οπαδών της Αpple, οι μάσκες έχουν φτιαχτεί για το εταιρικό προσωπικό και τους υπαλλήλους στα λιανικά καταστήματα της Αpple και όχι για το ευρύ κοινό. Οι μάσκες θα σταλούν στους υπαλλήλους τις επόμενες δύο εβδομάδες. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν η Αpple θα προσπαθήσει να διανείμει τη μάσκα ευρύτερα.

Εκτός από την προσαρμοσμένη Αpple Mask, η εταιρεία θα διανείμει επίσης μια διαφανή μάσκα στους υπαλλήλους, έτσι ώστε οι πελάτες με προβλήματα ακοής να μπορούν να βλέπουν τα πρόσωπα των εργαζομένων για να μπορούν να επικοινωνούν μέσω της νοηματικής.

Δεν είναι η πρώτη εισβολή της Αpple στο παιχνίδι του εξοπλισμού ατομικής προστασίας. Τον Απρίλιο, ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, ανακοίνωσε ότι η Αpple θα δωρίσει 20 εκατομμύρια μάσκες προσώπου σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στις ΗΠΑ. Επίσης, η τεχνολογική εταιρεία σχεδίασε και παρήγαγε ασπίδες προσώπου για τους εργαζόμενους των νοσοκομείων.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS