ΑρχικήTop PicksΑνάκτηση χαμένων δεδομένων από το κινητό: Το καλύτερο software!

Ανάκτηση χαμένων δεδομένων από το κινητό: Το καλύτερο software!

Από φωτογραφίες έως μηνύματα SMS, υπάρχουν εκατοντάδες σημαντικά αρχεία που μπορείτε να χάσετε στο smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή. Ευτυχώς, υπάρχει καλό software που μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάκτηση χαμένων δεδομένων από το κινητό σας, για Android ή iOS.

ανάκτηση δεδομένων
Ανάκτηση χαμένων δεδομένων από το κινητό: Το καλύτερο software!

Το EaseUS Mobisaver, μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια σας για την ανάκτηση χαμένων δεδομένων σας. Αρχικά, κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, συνδέετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου για να εκτελέσετε σάρωση. Και για να έχετε τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως τη συσκευή από την οποία χάθηκαν τα αρχεία σας, μέχρι να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το λογισμικό. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να τα χάσετε

Real-Time Alerts: EaseUS MobiSaver

Το EaseUS MobiSaver διαθέτει software αποκατάστασης τόσο για Android (39,95 $) όσο και για iOS (59,95 $). Μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστές με Windows XP και νεότερη έκδοση. Όταν συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή, καθορίστε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε τα ανακτημένα αρχεία και, στη συνέχεια, κάντε προεπισκόπηση και διαλέξτε τα αρχεία που θέλετε να επαναφέρετε. Στη συνέχεια, το software θα σας παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την ανάκτηση των δεδομένων με την πάροδο του χρόνου.

Για συσκευές Android, το πρόγραμμα μπορεί να ανακτήσει δεδομένα που χάθηκαν λόγω βλάβης της συσκευής, μη εσκεμμένης διαγραφής, rooting, ζητημάτων της κάρτας SD, ιών και ακατάλληλου χειρισμού. Μπορεί να σώσει χαμένες επαφές, μηνύματα SMS, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, σημειώσεις, έγγραφα και φωνητικά σημειώματα. Οι χαμένες επαφές μπορούν να εξαχθούν σε μορφές SCV, HTML και VCF.

Η έκδοση iPhone μπορεί να εκτελέσει ανάκτηση δεδομένων για τους ίδιους τύπους αρχείων καθώς και συνομιλίες, ιστορικό κλήσεων, υπενθυμίσεις, συμβάντα ημερολογίου και σελιδοδείκτες του Safari. Μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα που χάθηκαν με διαγραφή, ζημιά της συσκευής, αποτυχία jailbreak, σφάλμα συστήματος, ιούς, αποτυχίες ενημέρωσης λειτουργικού συστήματος και σφάλμα χρήστη. Το MobiSaver μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από την iOS συσκευή σας, καθώς και από το iTunes Backup και το iCloud Backup. Λειτουργεί σε iPhone τόσο παλιά όσο το iPhone 3GS, iPads τόσο παλιά όσο το αρχικό iPad με οθόνη Retina και τα iPod touch 4, 5 και 6.

Ανάκτηση χαμένων δεδομένων από το κινητό: Το καλύτερο software!

Παρόλο που μπορεί να είστε τυχεροί και να ανακτήσετε όλα τα αρχεία σας, δεν υπάρχει ποτέ εγγύηση ότι θα σας σώζει πάντα. Το software είναι κάτι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως έσχατη λύση αφού δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο για την ανάκτηση των χαμένων δεδομένων σας.

Υπάρχουν επίσης δωρεάν εκδόσεις του λογισμικού για Android και iOS, αλλά με όρια στο πόσα μπορείτε να σαρώσετε και να ανακτήσετε. Βέβαια, μια δωρεάν επιλογή είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε, καθώς μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS