ΑρχικήUpdatesZoom: Η νέα ενημέρωση θα κάνει τα meetings πιο διασκεδαστικά

Zoom: Η νέα ενημέρωση θα κάνει τα meetings πιο διασκεδαστικά

Το Zoom αποκάλυψε μια νέα ενημέρωση που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τις επαγγελματικές συναντήσεις να είναι λίγο πιο διασκεδαστικές.

Zoom: Η νέα ενημέρωση θα κάνει τα meetings πιο διασκεδαστικά

Η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης περιλαμβάνει μια σειρά από νέες δυνατότητες που αποσκοπούν στο να κάνουν την εμπειρία των meetings πιο ζωντανή, επιτρέποντας στους χρήστες περισσότερη ελευθερία να εξατομικεύσουν την εμφάνιση και τις ρυθμίσεις τους.

Οι νέες προσθήκες Zoom περιλαμβάνουν φίλτρα εικόνας, αντιδράσεις, αλλά προσθέτουν επίσης και πιο επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως ακύρωση θορύβου και περισσότερο έλεγχο στις παρουσιάσεις.

«Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι επικοινωνούν καλύτερα με τα βίντεο, αλλά το να αισθάνεστε συνδεδεμένοι όταν εργάζεστε από το σπίτι εξακολουθεί να είναι δύσκολο,» έγραψε το Zoom σε μια δημοσίευση blog, ανακοινώνοντας τα νέα.

«Τα απλά και διασκεδαστικά στοιχεία που μας ενώνουν στο γραφείο φαίνεται να λείπουν από την εικονική κουλτούρα των meetings … μέχρι τώρα.»

«Το Zoom θέλει να σας δώσει τη δυνατότητα να νιώσετε o καλύτερος σας εαυτός στις τηλεδιασκέψεις, να εκφράσετε την προσωπικότητα σας και να δημιουργήσετε στιγμές διασκέδασης στη μέρα σας, με μερικές νέες δυνατότητες.»

Υπάρχει επίσης μια σειρά από διασκεδαστικά φίλτρα ζώων και ρούχων για στιγμές που χρειάζονται λίγο περισσότερο χιούμορ.

Για όσους χρειάζονται μια γρήγορη ενίσχυση της ποιότητας βίντεο, υπάρχει τώρα μια αυτοματοποιημένη επιλογή για τη βελτίωση των επιλογών φωτισμού σας, καθώς και μια ρύθμιση «βελτίωσε την εμφάνισή μου» για τις φορές που θέλετε να είστε πιο εμφανίσιμοι.

Το Zoom φέρνει επίσης και μια βελτιωμένη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου που επιτρέπει στους χρήστες να συντονίζουν τον θόρυβο στο παρασκήνιο και γρήγορες αντιδράσεις για να σας βοηθήσουν να απαντάτε γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσετε τη σίγαση κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

zoom
Zoom: Η νέα ενημέρωση θα κάνει τα meetings πιο διασκεδαστικά

Και ίσως το πιο σημαντικό για τα meetings, είναι ότι η πλατφόρμα θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να προσθέτουν στο βίντεο παρουσιάσεις PowerPoint, δίνοντας στους θεατές μια πολύ πιο διαδραστική εμπειρία.

Για όσους θέλουν να διατηρήσουν τις συναντήσεις τους επαγγελματικές, το Zoom αναφέρει ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα φίλτρα συσκέψεων σε επίπεδο λογαριασμού και ομάδας.

Η νέα ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη για λήψη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS