ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Δοκιμάζει τη σύνδεση ενός λογαριασμού σε 4 συσκευές!

WhatsApp: Δοκιμάζει τη σύνδεση ενός λογαριασμού σε 4 συσκευές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το WhatsApp φαίνεται να δοκιμάζει τη δυνατότητα σύνδεσης του ίδιου λογαριασμού ενός χρήστη σε πολλές διαφορετικές συσκευές.

whatsapp
WhatsApp: Δοκιμάζει τη σύνδεση ενός λογαριασμού σε 4 συσκευές!

Όπως αναφέρει το WABetaInfo, η τελευταία beta έκδοση του WhatsApp για Android περιέχει υπαινιγμούς ότι η υπηρεσία επικοινωνιών δοκιμάζει τη δυνατότητα σύνδεσης με έως και τέσσερις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών Mac.

Ο πληροφοριοδότης προσθέτει ότι η εφαρμογή θα μπορούσε τελικά να επιτρέψει στους χρήστες να στείλουν κωδικούς επαλήθευσης για να συνδεθούν στο λογαριασμό τους σε ένα επιπλέον τηλέφωνο, αν και δεν είναι σαφές πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει από άποψη ασφάλειας.

Όπως ισχύει μέχρι στιγμής, το WhatsApp απαιτεί έναν αριθμό τηλεφώνου για σύνδεση με ένα iPhone της Apple, και ενώ είναι δυνατή η χρήση αυτής της συσκευής για σύνδεση σε μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές ή στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό σε άλλο τηλέφωνο χωρίς να μεταφέρετε τον αριθμό. Έτσι εάν χάσετε τον αριθμό σας, χάνετε και τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή.

Με βάση τα στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιήθηκαν στο WABetaInfo, αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει. Οι εικόνες δείχνουν ότι η διεπαφή των συνδεδεμένων συσκευών που δοκιμάζεται, είναι παρόμοια με τον τρόπο που οι χρήστες συνδέουν τον λογαριασμό τους στην έκδοση της εφαρμογής για web.

WhatsApp: Δοκιμάζει τη σύνδεση ενός λογαριασμού σε 4 συσκευές!

Προς το παρόν η λειτουργία είναι κρυμμένη στη beta έκδοση, οπότε κανείς δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Το αν θα αποκαλυφθεί σε μια μελλοντική έκδοση beta ή θα γίνει απευθείας σε μια δημόσια κυκλοφορία είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει μετά τις δοκιμές, αν το WhatsApp αποφασίσει ότι είναι κάτι εφικτό.

Επομένως, οι προγραμματιστές της υπηρεσίας εργάζονται σκληρά για να φέρουν τις νέες λειτουργίες. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το WhatsApp άρχισε να κυκλοφορεί μια σειρά από νέες δυνατότητες στις παραλλαγές του για κινητά, web και επιτραπέζιους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής σάρωσης κώδικα QR για επαφές και ενός νέου θέματος σκοτεινής λειτουργίας που επεκτείνεται στους υπολογιστές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS