ΑρχικήinetΠεντάγωνο: Θα δημοσιεύσει ευρήματα του προγράμματος UFO;

Πεντάγωνο: Θα δημοσιεύσει ευρήματα του προγράμματος UFO;

Το Πεντάγωνο ενδέχεται να δημοσιεύσει ευρήματα των UFO, ενώ η Επιτροπή Γερουσίας αναφέρει ότι οι παράξενες εικόνες UFO συνεχίζουν να αναλύονται.

Πεντάγωνο UFO
Πεντάγωνο: Θα δημοσιεύσει ευρήματα του προγράμματος UFO;

Το πρόγραμμα του Πενταγώνου για τον εντοπισμό και την εξήγηση άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων, UFO, συντονίζεται τώρα από το Γραφείο Ναυτικών Πληροφοριών και ενδέχεται το Πεντάγωνο να αποκαλύψει μερικά ευρήματα για τα μυστηριώδη, ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα στο κοινό, σύμφωνα με δημοσίευση των New York Times, την Πέμπτη.

Σε μια έκθεση των Πληροφοριών από την Επιτροπή Γερουσίας, που υπέβαλε ο Marco Rubio στις 17 Ιουλίου, υπάρχει θαμμένη μια ενότητα για τις «προηγμένες εναέριες απειλές», η οποία συζητά τις προσπάθειες της «ειδικής ομάδας για τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα».

Η έκθεση δείχνει ότι η ειδική ομάδα έχει συσταθεί για να «τυποποιήσει τη συλλογή και την αναφορά των μη αναγνωρισμένων εναέριων φαινομένων,» τους δεσμούς που μπορεί να έχουν με τις ξένες κυβερνήσεις και τον κίνδυνο στον οποίο θέτουν τον Αμερικανικό στρατό. Οι New York Times αναφέρουν ότι αξιωματούχοι από το Πεντάγωνο δε θα συζητήσουν για το πρόγραμμα των UFO.

Η επιτροπή ανέθεσε στην ειδική ομάδα να προετοιμάσει μια έκθεση σχετικά με «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (γνωστά και ως ανώμαλα εναέρια οχήματα), συμπεριλαμβανομένων των παρατηρούμενων αερομεταφερόμενων αντικειμένων που δεν έχουν ταυτοποιηθεί» εντός 180 ημερών από τη θέσπιση του νόμου έγκρισης πληροφοριών, που διέπει τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρονται στο Κογκρέσο.

Το δημοσίευμα των New York Times επισημαίνει επίσης τους ισχυρισμούς του Eric W. Davis, του αστροφυσικού που έκανε λόγο για μια προηγούμενη έκδοση της έρευνας UFO που διεξάγει το Πεντάγωνο, και αναφέρει ότι ανακτήθηκαν ανεξήγητα υλικά που δε θα μπορούσαν να προέρχονται από ανθρώπους ή γενικότερα από τη Γη.

Πεντάγωνο: Θα δημοσιεύσει ευρήματα του προγράμματος UFO;

Τον Απρίλιο, το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε βίντεο από τρεις απόρρητες απεικονίσεις UFO, που απαθανατίστηκαν από το Ναυτικό των ΗΠΑ. Το Ναυτικό δεν έχει εξηγήσει περαιτέρω πληροφορίες για τις φωτογραφίες των αντικειμένων. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι απεικονίζονται εξωγήινοι. Όταν ο Mick West, ο οποίος διαχειρίζεται την ιστοσελίδα Metabunk, εξέτασε ένα από τα ανεξήγητα αντικείμενα στα βίντεο το 2018, ανέφερε ότι ήταν πιθανό να πρόκειται για ένα μπαλόνι ή κάποιο πουλί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS