ΑρχικήgamingΔωρεάν τα παλιά σας παιχνίδια στη νέα κονσόλα Xbox Series X!

Δωρεάν τα παλιά σας παιχνίδια στη νέα κονσόλα Xbox Series X!

Οι χρήστες του Xbox Series X, θα λαμβάνουν δωρεάν τα παιχνίδια που θέλουν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft.

xbox
Δωρεάν τα παλιά σας παιχνίδια στη νέα κονσόλα Xbοx Series X!

Η λειτουργία «Smart Delivery» θα επιτρέπει στους χρήστες που αγοράζουν μια έκδοση ενός παιχνιδιού -για την τρέχουσα έκδοση Xbox One– να την έχουν και στο επερχόμενο Xbox Series X, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας.

Η Microsoft σχεδιάζει να φέρει το Smart Delivery σε όλους τους τίτλους των παιχνιδιών του Xbox Studios, συμπεριλαμβανομένου του «Halo Infinite». Οι εκδότες και οι προγραμματιστές θα επιλέγουν αν θα το ενεργοποιούν για κάθε παιχνίδι.

Στην ουσία αν κάποιος αγοράσει τώρα ένα παιχνίδι, όπως το «Gears 5», για την τρέχουσα έκδοση του Xbox, το μόνο που έχει να κάνει για να το μεταφέρει στην καινούργια είναι να πατήσει το κουμπί που θα εγκαταστήσει στο Xbox Series X την πλήρη ενημερωμένη και βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν το «Halo Infinite» μαζί με το Series X και να παίζουν το παιχνίδι είτε από το σαλόνι τους με την καινούργια κονσόλα, είτε από το υπνοδωμάτιο τους με το Xbox One.

Δωρεάν τα παλιά σας παιχνίδια στη νέα κονσόλα Xbox Series X!
Δωρεάν τα παλιά σας παιχνίδια στη νέα κονσόλα Xbοx Series X!

Βέβαια όταν κυκλοφορήσει το Series X, δε θα είναι όλα τα παιχνίδια έτοιμα να υποστηρίξουν το Smart Delivery. Για παράδειγμα, η Microsoft αναφέρθηκε στο «Cyberpunk 2077», που θα έρθει προσεχώς και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, σημειώνοντας ότι δε θα είναι βελτιστοποιημένο για το Xbox Series X. Ωστόσο, είπε ότι οι παίκτες θα μπορούν να το παίξουν στη νέα κονσόλα σε λειτουργία «Compatibility», τουλάχιστον μέχρι την αναβαθμισμένη έκδοση που θα έρθει αργότερα.

Όλα αυτά τα παιχνίδια θα επιτρέψουν την αυτόματη μεταφορά της προόδου που έχετε κάνει σε ένα παιχνίδι στο Series X, δηλαδή αν έχετε αφήσει κάτι στη μέση στην προηγούμενη έκδοση του Xbox, θα μπορείτε να το συνεχίσετε στην καινούργια.

Η Microsoft ανέφερε συνοπτικά τα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν το Smart Delivery, αλλά τόνισε ότι θα προστίθενται περισσότερα με τον καιρό. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι η αντίστροφη συμβατότητα των συσκευών, δηλαδή από το Xbοx Series X να μεταφέρονται στις προηγούμενες γενιές. Σε αυτή τη λειτουργία συμμετέχουν πολλοί περισσότεροι τίτλοι παιχνιδιών, ενώ η Microsoft αποκαλεί τη νέα της δημιουργία ως «την πιο συμβατή» και εστιάζει στο να φέρει περισσότερα αξεσουάρ και παιχνίδια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS