ΑρχικήinetΈρχονται ακόμα περισσότερες Lenovo συσκευές με Linux

Έρχονται ακόμα περισσότερες Lenovo συσκευές με Linux

Η Lenovo αποφάσισε να εντάξει περισσότερο την Linux εμπειρία στις συσκευές της. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επικυρώσει ολόκληρη σειρά P ThinkPad Laptops και ThinkStation PCs, για τα κορυφαία Linux Distros, Ubuntu και Red Hat Enterprise Linux (RHEL).

Lenovo
H Lenovo ενισχύει τη συμβολή της στη Linux κοινότητα

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Lenovo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τους σταθερούς υπολογιστές της, με επιφάνειες εργασίας Ubuntu και Red Hat Linux. Για να διασφαλίσει ότι το Linux λογισμικό θα είναι πλήρως εξοπλισμένο, θα παρέχει επίσης ολοκληρωμένη διαδικτυακή υποστήριξη, φόρουμ ειδικά για Linux ζητήματα και καθοδήγηση.

Για να εξελιχθεί και στην υποστήριξη end-to-end, η Lenovo θα συνεργαστεί με τους κεντρικούς προγραμματιστές της Linux. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να εργαστούν πάνω σε patches ασφαλείας, ενημερώσεις και πιστοποίηση hardware drivers, firmware και βελτιστοποιήσεις bios.

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η εταιρεία είπε ότι θα κατευθύνει τα drivers των συσκευών απευθείας στον Linux πυρήνα. Ως αποτέλεσμα, θα καταφέρει να διατηρήσει τη σταθερότητα και τη συμβατότητα μέσα από τα workstation.

Μερικοί από εσάς μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη τα Linux στους υπολογιστές Lenovo, αλλά ίσως να έχετε παρατηρήσει μια καθυστέρηση στη σταθερότητα του συστήματος, την απόδοση, και υποστήριξη του hardware της συσκευής.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε, ότι το προ-εγκατεστημένο λογισμικό Windows στα λάπτοπ είναι ένας από τους λόγους που ηγεμονεύουν στην αγορά. Επομένως, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το λογισμικό Linux.

H Lenovo ενισχύει τη συμβολή της στη Linux κοινότητα

Επιπλέον, θα βοηθήσει στη μείωση της πολυπλοκότητας για τους end users που έρχονται από διάφορους τομείς επιχειρήσεων, τεχνολογικών ή μη, όπως προγραμματιστές, καλλιτέχνες, δασκάλους και επιστήμονες, που έχουν λιγότερες γνώσεις για τα Linux.

Όπως και να έχει, το ότι μια μεγάλη εταιρεία σαν τη Lenovo στηρίζει τα Linux, ισοδυναμεί με καλύτερο hardware και σύστημα υποστήριξης για όλους. Η Lenovo δε θα φέρει μόνο μια πρωτότυπη Linux εμπειρία, αλλά και νέους χρήστες που αναζητούν συσκευές με καλύτερη υποστήριξη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS