ΑρχικήinetMitron: η ινδική εναλλακτική του TikTok γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής

Mitron: η ινδική εναλλακτική του TikTok γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής

Mitron

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του TikTok, έχουν δημιουργηθεί αρκετές εφαρμογές που προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά, σε μια προσπάθεια να το συναγωνιστούν. Μία τέτοια εφαρμογή είναι και το Mitron, μία Ινδική παραλλαγή του TikTok που έχει ήδη φτάσει τις 5 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store.

Η νέα αυτή εφαρμογή μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι, αφού αποτελεί έναν νέο αντίπαλο στη διαμάχη μεταξύ TikTok και YouTube. Ωστόσο σύμφωνα με ορισμένες κριτικές που έχει λάβει στο Play Store, το Mitron χαρακτηρίζεται ως ένας κλώνος του TikTok, με περισσότερα σφάλματα και λιγότερα χαρακτηριστικά.

Mitron: Μια εναλλακτική του TikTok

Η εφαρμογή παρουσιάζει παρόμοιο user interface με αυτό του TikTok. Είναι πολύ μικρότερη σε μέγεθος, μόλις 8MB, σε σύγκριση με το TikTok και δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ, αλλά ελάχιστες προσθήκες μπορούν να γίνουν, πέρα από το όνομα και το βιογραφικό.

Όσον αφορά την καταγραφή βίντεο, δεν προσφέρει τα ίδια εφέ και φίλτρα που μπορεί κανείς να βρει στο TikTok. Οι χρήστες μπορούν ωστόσο να προσθέσουν ήχους στα βίντεό τους, πατώντας απλώς το κουμπί «Προσθήκη ήχων» στην οθόνη εγγραφής βίντεο.

Προς το παρόν το Mitron είναι διαθέσιμο μόνο για Android συσκευές και δεν έχει ακόμα αναφερθεί κάτι σχετικά με το αν θα κυκλοφορήσει και για iOS.  

Σφάλματα στην εφαρμογή Mitron

Ένα από τα πιο σημαντικά σφάλματα της εφαρμογής είναι ότι πολύ συχνά σταματάει να λειτουργεί ενώ καταγράφει ένα βίντεο. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους δημιουργούς, αφού μπορεί να χρειαστεί να καταγράψουν από την αρχή ένα βίντεο, δύο, τρεις ή και περισσότερες φορές.

Βέβαια το Mitron, προσφέρει πολλές επιλογές όσον αφορά την κοινή χρήση βίντεο, σε πλατφόρμες όπως οι Hike, Slack, Instagram, WhatsApp, VLC, ShareIt, Telegram, Snapchat και πολλά ακόμα.

Mitron εναντίον TikTok

Μπορεί να το Mitron να δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί το TikTok, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί μεγάλη απειλή για τη δημοφιλή εφαρμογή, αφού δεν διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά της. Η μεγάλη αύξηση στις λήψεις του Mitron, είναι περισσότερο αποτέλεσμα του αντικινεζικού αισθήματος στην Ινδία. Ωστόσο για να αποτελέσει η εφαρμογή σοβαρό ανταγωνιστή του TikTok θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα και να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές και προσθήκες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS