ΑρχικήinetApple ΤV+ : Δωρεάν περιεχόμενο για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Apple ΤV+ : Δωρεάν περιεχόμενο για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Η Apple παρέχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν περιεχόμενο στην streaming υπηρεσία του Apple ΤV+, θέλοντας να προσφέρει στο κοινό μία προσιτή ψυχαγωγία κατά την διάρκεια του lockdown. Αυτή η προσφορά ισχύει για τις ΗΠΑ αλλά και για όλες τις χώρες στις οποίες είναι διαθέσιμο το Apple ΤV +, ξεκινώντας από αύριο, 11 Απριλίου. Αντί να παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρη την συλλογή του Apple ΤV +, η Apple δίνει στο κοινό την δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν 7 σειρές: Little America, Servant, For All Mankind, Dickinson, Snoopy in Space, Helpsters, Ghostwriter και 1 ταινία: The Elephant Queen.

Η Apple έχει επίσης προσφορές για τα τρέχοντα κανάλια του Apple ΤV + παράλληλα με τα Apple TV + freebies. Προσφέροντας συγκεκριμένα προγράμματα από το Apple ΤV + δωρεάν, η Apple έχει ως στόχο να προωθήσει και τις λιγότερο δημοφιλείς εκπομπές. Για παράδειγμα, η δημοφιλής και βραβευμένη τηλεοπτική εκπομπή “The Morning Show” δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά. Η Apple διαθέτει το πιο πολύτιμο και δημοφιλές υλικό της μόνο ως premium περιεχόμενο. Αντίστοιχα τα προγράμματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Apple ΤV + εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα επί πληρωμή. Ωστόσο, η δωρεάν διάθεση επτά σειρών και μιας ταινίας είναι μια γενναιόδωρη προσφορά, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο του τρέχοντος καταλόγου του Apple TV +.

Για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που προσφέρει η Apple δωρεάν, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο TV app με Apple ID, σε όποια συσκευή είναι εφικτό αυτό, αλλά δεν απαιτείται συνδρομή στο Apple ΤV +. Πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης ένα νέο lineup το οποίο θα περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη μίνι-σειρά “Defending Jacob” με πρωταγωνιστή τον Chris Evans και το ντοκιμαντέρ “Beastie Boys Story”. Η Apple θα κυκλοφορήσει ακόμη την 1η Μαΐου την πρώτη της βρετανική παραγωγή, μια ρομαντική κωμωδία με τον τίτλο “Trying”. Έχετε επίσης την δυνατότητα δωρεάν δοκιμής του Apple TV + για μία εβδομάδα, με αυτή την δοκιμαστική περίοδο να μπορεί να αναβαθμιστεί σε ένα χρόνο από την αγορά οποιουδήποτε νέου iPhone, iPad, iPod touch, Mac ή Apple TV. Το Apple TV + περιλαμβάνεται επίσης δωρεάν στην συνδρομή $ 4.99 / mo Apple Music Student.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS