ΑρχικήUpdatesΤο νέο iOS 14 θα μετατρέπει χειρόγραφα σε τυποποιημένα κείμενα

Το νέο iOS 14 θα μετατρέπει χειρόγραφα σε τυποποιημένα κείμενα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το iOS 14 υπάρχει πιθανότητα να περιλαμβάνει μία νέα λειτουργία PencilKit, η οποία θα σας επιτρέπει να γράφετε κείμενο σε οποιοδήποτε πεδίο εισαγωγής κειμένου χρησιμοποιώντας το Apple Pencil, το οποίο στη συνέχεια θα μπορεί να μετατρέπεται άμεσα σε τυποποιημένο κείμενο πριν το στείλετε. Θα μπορείτε λοιπόν να γράψετε ένα χειρόγραφο κείμενο με το Apple Pencil σας και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε ένα πιο ευανάγνωστο κείμενο.

Όπως αναφέρθηκε από το MacRumors, η λειτουργία PencilKit θα λειτουργεί με οποιοδήποτε πεδίο εισαγωγής κειμένου που είναι διαθέσιμο στο iOS, καθιστώντας το συμβατό με τις εφαρμογές Messages, Notes, Reminders, Calendar, Mail και πολλές ακόμα. Ένα pop up θα εμφανίζεται στην οθόνη κάθε φορά που θα γράφετε κάτι με το Apple Pencil, το οποίο θα επιτρέπει την μετατροπή του σε τυποποιημένο κείμενο.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν προσφέρει δυνατότητα μετατροπής χειρόγραφου περιεχομένου σε τυποποιημένο, ωστόσο η εφαρμογή Notes μπορεί να αναγνωρίζει χειρόγραφες λέξεις και να επιτρέπει την αναζήτηση τους.

Επίσης και αρκετές εφαρμογές τρίτων θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα εργαλείο PencilKit, το οποίο θα υποστηρίζει κάποια νέα λειτουργικότητα χειρόγραφου, αλλά η έκτασή του είναι ασαφής.

Η λειτουργία PencilKit δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι είναι οριστική και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει να φτάσει στο iOS 14. Η Apple φαίνεται ότι υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη του iOS, η οποία θα επιτρέψει την απενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών και την παρακώλυση τους εάν δεν είναι έτοιμες για κυκλοφορία, προκειμένου να μειώσει τα σφάλματα.

Εκτός όμως από τη νέα λειτουργία, η Apple φαίνεται επίσης να εργάζεται και πάνω σε ένα χαρακτηριστικό σχεδίασης που υποστηρίζει μια λειτουργία “Magic Fill”, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάσουν ένα γενικό σχήμα με το Apple Pencil το οποίο στη συνέχεια θα το συμπληρώνεται από το iOS.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS