ΑρχικήinetΗ Apple δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν iPhone οι κακοί στις ταινίες!

Η Apple δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν iPhone οι κακοί στις ταινίες!

Χθες, ο Rian Johnson, ένας από τους πιο γνωστούς δημιουργούς ταινιών (Brick, The Brothers Bloom, Looper (2012), Star Wars: The Last Jedi, Knives Out) έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Vanity Fair. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συμφωνίες τοποθέτησης iPhone σε κινηματογραφικές ταινίες. Σύμφωνα με τον Johnson, η Apple επιτρέπει τη χρήση iPhone, αλλά δεν επιτρέπεται να τα έχουν οι κακοί στις ταινίες.

Συγκεκριμένα, ο Rian Johnson είπε:

“Επίσης, ένα άλλο αστείο πράγμα, που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω ή όχι… όχι επειδή είναι κακό ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή μπορεί να επηρεάσει την επόμενη ταινία μυστηρίου που γράφω.. Ξέχνα το! Θα το πω. Είναι πολύ ενδιαφέρον.

Η Apple δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν iPhone οι κακοί στις ταινίες!

Η Apple … επιτρέπει τη χρήση iPhone αλλά – και αυτό είναι πολύ σημαντικό εάν παρακολουθείτε μια ταινία μυστηρίου – οι κακοί στις ταινίες δεν μπορούν να έχουν iPhone.

Οπότε… ω όχι! Κάθε δημιουργός που έχει έναν κακό στην ταινία του θα θέλει να με δολοφονήσει τώρα”!

Είναι γνωστό ότι η Apple έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται, απεικονίζονται και φωτογραφίζονται τα iPhone και άλλες συσκευές της. Για παράδειγμα, η Apple αναφέρει ότι τα προϊόντα της πρέπει να εμφανίζονται μόνο “με το καλύτερο δυνατό φως”, ώστε τα iPhone να παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Apple δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν iPhone οι κακοί στις ταινίες!

Πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει στο παρελθόν ότι μόνο τα «καλά παιδιά» χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Apple σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Όταν έπαιζε το “24”, το Wired έγραψε για μια θεωρία των fans, η οποία έλεγε ότι τα καλά παιδιά χρησιμοποιούν Macs ενώ οι κακοί χρησιμοποιούν PCs. Απ’ ότι φαίνεται, η θεωρία βγήκε αληθινή.

Μετά από αυτή τη δήλωση του Johnson, οι θεατές θα είναι σίγουρα πολύ πιο προσεκτικοί και θα παρακολουθούν τις συσκευές που χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί για να καταλάβουν εγκαίρως ποιοι είναι οι κακοί στις ταινίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS