ΑρχικήUpdatesMicrosoft Office: Κυκλοφόρησαν ενημερώσεις με διορθώσεις και βελτιώσεις

Microsoft Office: Κυκλοφόρησαν ενημερώσεις με διορθώσεις και βελτιώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε ενημερώσεις για το Microsoft Office (Μάρτιος 2020) οι οποίες φέρνουν βελτιώσεις και διορθώσεις για τις Windows Installer (MSI) εκδόσεις του Office 2013 και του Office 2016.

Microsoft Office updates: Διορθώνουν ζητήματα σε Word και Skype

Για παράδειγμα, οι ενημερώσεις διορθώνουν ένα σφάλμα του Micrοsoft Office 2016 που επηρεάζει τους χρήστες του Skype for Business.

Οι ενημερώσεις του Office είναι διαθέσιμες για λήψη μέσω της υπηρεσίας ενημερώσεων της Microsoft (Microsoft’s Update service) ή μέσω του Download Center, όπου οι χρήστες εγκαθιστούν τις ενημερώσεις «με το χέρι».

Για να μπορέσετε να λάβετε τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις, μπορεί να χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένες προηγούμενες ενημερώσεις στις συσκευές σας, όπως το Service Pack. Για παράδειγμα, για την ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Office 2013 απαιτείται προηγούμενη εγκατάσταση του Microsoft Office 2013 Service Pack 1.

Μάρτιος 2020: Ενημερώσεις για το Office

Κάποιες από τις ενημερωμένες εκδόσεις του Office, ισχύουν για συγκεκριμένα προγράμματα όπως το Skype for Business. Άλλες ενημερώσεις βελτιώνουν ή διορθώνουν προβλήματα που επηρεάζουν ολόκληρη τη σουίτα εφαρμογών του Micrοsoft Office 2016.

Επιπλέον, αυτές οι ενημερώσεις του Microsoft Office δεν ισχύουν για τις εκδόσεις Click-to-Run των Office εφαρμογών, όπως το Micrοsoft Office 365 Home.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις και τα Office προϊόντα, για τα οποία ισχύουν αυτές οι ενημερώσεις:

Office 2016

Product Knowledge Base article
Micrοsoft Office 2016 KB4484247
Microsoft Office 2016 Language Interface Pack KB4484136
Skype for Business 2016 KB4484245

Office 2013

Product Knowledge Base article
Skype for Business 2015 KB4484097

Ορισμένες ενημερώσεις του Office απαιτούν επανεκκίνηση του συστήματος

Προτού εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του Micrοsoft Office, πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να χρειαστεί επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Εάν δείτε ότι οι ενημερώσεις δεν λειτουργούν σωστά, μπορείτε να τις αφαιρέσετε ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στην επιλογή «Έναρξη», γράψτε «Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων» στο πλαίσιο Αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Enter.
  • Στη λίστα ενημερώσεων, εντοπίστε και επιλέξτε την προβληματική ενημερωμένη έκδοση και επιλέξτε «Κατάργηση εγκατάστασης».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS