Αρχικήsecurity Windows 7: Too hard to die; Και όμως, ο χρόνος τους...

[Βίντεο] Windows 7: Too hard to die; Και όμως, ο χρόνος τους τελείωσε

Τα Windows 7 αποδείχτηκαν too hard to die αλλά μήπως να τα αφήσουμε να αναπαυθούν και να πάμε παρακάτω;

Η Microsoft έχει τερματίσει την υποστήριξη των Windows 7 από τις 14 Ιανουαρίου 2020. Παρ’όλα αυτά, το λειτουργικό σύστημα παραμένει μια από τις αγαπημένες επιλογές εταιρειών και χρηστών αψηφώντας τους κινδύνους ασφαλείας που ελλοχεύουν από την χρήση τους. Μήπως, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή;

Η Microsoft φυσικά προωθεί τα Windows 10 σαν συνιστώμενη αναβάθμιση στους χρήστες των Windows 7, αλλά ταυτόχρονα αναφέρει επίσης ότι η αγορά ενός νέου υπολογιστή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιηθεί πλήρως το νέο λειτουργικό σύστημα.

Η εταιρεία αναφέρει:

Θα μπορούσατε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας που τρέχει με Windοws 7, χωρίς ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας, αλλά θα διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από ιούς και κακόβουλα προγράμματα. Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς είναι η αναβάθμιση σε Windows 10. Και ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10 είναι με ένα νέο υπολογιστή. Η εγκατάσταση των Windows 10 στην παλαιότερη συσκευή σας, είναι δυνατή αλλά δεν συνιστάται.

Windows 7

Από την μια, ο κολοσσός εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των χρηστών χρησιμοποιεί ακόμα Windοws 7 για την προώθηση αγοράς νέων συσκευών αλλά από την άλλη, είναι απαραίτητη η μετάβαση στο πρόσφατο λειτουγικό της σύστημα, τα Windows 10, για την ασφαλή διατήρηση των προσωπικών μας δεδομένων.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, όσοι διαθέτουν ακόμα Windοws 7 να αναβαθμίσουν σε Windows 10 για να προφυλαχθούν από hacking επιθέσεις οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες για μια εταιρεία ή την προσωπική και οικονομική ζωή ενός χρήστη. 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS