ΑρχικήbusinessΟι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στο internet (τελευταίας 10ετίας)

Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στο internet (τελευταίας 10ετίας)

Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στο internet (τελευταίας 10ετίας): Όταν άρχισε αυτή η δεκαετία, το ιδεώδες του διαδικτύου ως ελεύθερης πνευματικής “παιδικής χαράς” παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό άθικτο: Ένα μέσο που, μετά από χρόνια αφύσικης πρόβλεψης, έφτασε τελικά στην επικρατούσα τάξη και εκπλήρωσε τη δημοσιότητά του, φέρνοντας μαζί του online αγορές με άπειρη επιλογή, τους φίλους που έχουν χαθεί στο Facebook, ακόμα και ελπίδες για νέες μορφές διαμαρτυρίας και διαφωνίας κατά των αυταρχικών καθεστώτων. Το internet ήταν λιγότερο επικίνδυνο από ό, τι ήταν αποδιοργανωτικό, και αυτή η αναστάτωση, για τους περισσότερους από εμάς, διέθετε συναρπαστικές δυνατότητες.

Δεν κράτησε. Σήμερα, οι εξουσιαστικές κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει το internet σε δικό τους εργαλείο με τη μορφή προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και κυβερνοεγκληματίας. Οι εξτρεμιστές έχουν συνεργαστεί και αλλοιώσει τα κοινωνικά μέσα για να εξαπλωθεί το μίσος και η βία. Οι αρχάριοι που κάποτε έμοιαζαν με καινοτόμους αουτσάιντερ, τώρα αγκαλιάζουν την οικονομία ως τεράστια, ανεξέλεγκτα μονοπώλια. Οι κίνδυνοι του φυσικού κόσμου έχουν μεταφερθεί στο online περιβάλλον- μαζί με μερικούς νέους, εγγενώς ψηφιακούς κινδύνους που απειλούν τα θεμέλια της σύγχρονης κοινωνίας.

Παρακάτω θα δείτε τη λίστα με τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στο internet . Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αριθμητικά αυτά στοιχεία αποτελούν κίνδυνο όχι τόσο για τη δημόσια ασφάλεια, αλλά για το status quo. Καθώς η δεκαετία τελειώνει, γνωρίστε τους ανθρώπους που πιστεύουμε ότι χαρακτηρίζουν καλύτερα τους κινδύνους που προέκυψαν από τον διαδικτυακό κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια – πολλοί από τους οποίους δεν σκοπεύουν να συμμορφωθούν σύντομα.

12. Anonymous

internet

11. Peter Thiel

internet

10. Cody Wilson

internet

9. Xenotime

internet

8. NSO Group

internet

7. Lazarus

internet

6. ISIS

5. Julian Assange

επικίνδυνοι άνθρωποι

4. Mark Zuckerberg

επικίνδυνοι άνθρωποι

3. Xi Jiping

επικίνδυνοι άνθρωποι

2. Vladimir Putin

επικίνδυνοι άνθρωποι

1. Donald Trump

επικίνδυνοι άνθρωποι

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS