ΑρχικήbusinessTwitch: Ο Donald Trump έφτιαξε κανάλι για την προεκλογική του εκστρατεία!

Twitch: Ο Donald Trump έφτιαξε κανάλι για την προεκλογική του εκστρατεία!

Ο Donald Trump είναι ο τρίτος κατά σειρά υποψήφιος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που έχει δημιουργήσει κανάλι στο Twitch, την γνωστή υπηρεσία video game streaming.

Twitch

Το account του Donald Trump, το οποίο έχει πιστοποιηθεί ότι είναι δικό του, αριθμεί περίπου 7.000 ακολούθους, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει κανένα περιεχόμενο μέχρι και αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο Trump θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να κάνει livestreaming βίντεο στους υποστηρικτές του στο πλαίσιο της επανεκλογής του για τις εκλογές του 2020. Άλλοι υποψήφιοι που έκαναν έναρξη λογαριασμών Twitch είναι οι Δημοκρατικοί Bernie Sanders και Andrew Yang.

Αν και δεν είναι οπαδός των social media, ο Trump είναι ένας από τους πιο ενεργούς χρήστες τους, καθώς χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Twitter για να ανακοινώσει αλλαγές πολιτικής και να επικρίνει τους αντιπάλους του. Τα 65,5 εκατομμύρια οπαδών του στο Twitter τον κατατάσσουν στους 10 κορυφαίους λογαριασμούς. Έχει επίσης σχεδόν 15 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, αν και δημοσιεύει σε αυτό το λογαριασμό πολύ λιγότερο, από ό, τι κάνει στο Twitter.

Η επιλογή του να επεκτείνει την δραστηριότητά του στο Twitch, το οποίο φιλοξενεί καθημερινά 15 εκατομμύρια χρήστες που παρακολουθούν άλλους να παίζουν βιντεοπαιχνίδια live, μοιάζει κάπως ειρωνική. Ο Trump είναι γνωστό πως κατηγορεί τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ότι φιλοξενούν την καταστολή των συντηρητικών φωνών, αλλά επίσης κατηγορεί τα βιντεοπαιχνίδια για τη συμβολή τους στην “δοξασία της βίας στην κοινωνία μας”.

Twitch

Άλλος γνωστός στόχος του προέδρου είναι η Amazon που πριν κάποια χρόνια, κατέβαλλε το ποσό των 970 εκατομμυρίων δολαρίων για το Twitch. Οι  συνεχείς κατηγορίες του Trump για την εταιρεία, είναι ότι επωφελείται από τη συνεργασία της με την ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ. Ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, ήταν επίσης ένας συχνός στόχος των επιθέσεων του Trump, με τον πρόεδρο να θεωρείται ευρέως ότι στοχεύει την εταιρεία, επειδή ο Bezos κατέχει το The Washington Post, το οποίο έχει αναφερθεί κριτικά σε εκείνον.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS