ΑρχικήinetΤα νέα iPhone θα έχουν κινέζικες οθόνες; Τις προτιμάτε;

Τα νέα iPhone θα έχουν κινέζικες οθόνες; Τις προτιμάτε;

Ορισμένα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2020 και 2021 θα διαθέτουν, για πρώτη φορά, κινέζικες οθόνες OLED, σύμφωνα με Κορεάτες αναλυτές.

Η έκθεση αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ BOE και Apple ήταν επιτυχείς, με αποτέλεσμα να την προμηθεύσει περισσότερα OLED panels από ότι έχει προμηθεύσει την LG, μέχρι το 2021.

H BOE ήδη δημιουργεί οθόνες LCD για iPad και MacBooks.

iPhone

Συγκεκριμένα, η BOE θα παρέχει περισσότερες οθόνες OLED για τα iPhone 2020 από την LG και λιγότερες από τη Samsung.

Η BOE έχει πρόσφατα γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης της τηλεόρασης LCD και τώρα η εταιρεία έχει μετατοπίσει την εστίασή της σε OLED panels.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις των κορεατικών ΜΜΕ, η οθόνη OLED της BOE θα δώσει ισχυρό ανταγωνισμό στη Samsung τα επόμενα 2 χρόνια. Η BOE ενδέχεται να ξεκινήσει να προσφέρει OLED panel στην Apple το 2020. Σύμφωνα με τους αναλυτές της Νότιας Κορέας, η BOE θα προσφέρει 45 εκατομμύρια OLED για το iPhone 2021.

Apple

Η Samsung θα συνεχίσει να διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών της κατασκευαστικής εταιρείας. Πληροφοριακά, για όσους δεν το γνωρίζουν, η Samsung ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής οθόνης OLED της Apple το 2017 για τα iPhone.

Οι υπάρχουσες οθόνες iPhone έχουν ξεχωριστό στρώμα που είναι ευαίσθητο στην αφή και βρίσκεται στην κορυφή της πραγματικής οθόνης. Αλλά η Samsung προσφέρει ένα σχεδιασμό επόμενης γενιάς γνωστό ως εύκαμπτα OLED πάνελ, τα οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα (touch-integrated flexible OLED panels), επιτρέπουν οι δύο εργασίες να επιτευχθούν μέσα σε ένα μόνο στρώμα.

Αυτές οι οθόνες θα είναι ελαφρύτερες και λεπτότερες, καθώς και ενδεχομένως φθηνότερες για παραγωγή.

iPhone

Σύμφωνα με κορεάτικες αναφορές, η κινεζική εταιρία παραγωγής BOE επενδύει στην ίδια τεχνολογία. Έχει ήδη πάρει παραγγελείες από την Huawei και ελπίζει να γίνει το ίδιο και με την Apple.

Μένει να δούμε αν οι φήμες αυτές, τελικά, επαληθευθούν. Εσείς ποιες οθόνες θα προτιμούσατε στο iPhone σας;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS