ΑρχικήinetΟι χρήστες iOS παρακολουθούν περισσότερο Pornhub από τους χρήστες Android

Οι χρήστες iOS παρακολουθούν περισσότερο Pornhub από τους χρήστες Android

Pornhub

Σύμφωνα με την έκθεση του δημοφιλούς ιστότοπου περιεχομένου για ενήλικες, Pornhub, που κυκλοφόρησε για το 2019, η ιστοσελίδα έλαβε φέτος 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις. Ωστόσο υπάρχει και κάτι άλλο που θα μπορούσε να σας φανεί ενδιαφέρον!

Μπορεί το Android να είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα αυτή τη στιγμή, καθώς τρέχει στην πλειοψηφία των mobile συσκευών παγκοσμίως, ωστόσο φαίνεται ότι όσον αφορά στην παρακολούθηση βίντεο με περιεχόμενο για ενήλικες στο Pornhub, το iOS το ξεπερνάει.

Όπως αποκαλύπτει η έκθεση του Pornhub, σχετικά με την επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα του για το 2019, οι χρήστες iOS αντιπροσωπεύουν το 52,8% των mobile συσκευών, ενώ οι χρήστες Android φτάνουν μέχρι το 46,6%. Επιπλέον, οι χρήστες iOS αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερο αριθμό από τους χρήστες Android και σε σύγκριση με το 2018.

Σύμφωνα με το Pornhub η Ινδία, της οποίας οι κάτοικοι χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον Android, παρουσίασε μείωση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο. Αυτό με τη σειρά του, οδήγησε στη συνολική μείωση του μεριδίου του Android.

Η Ινδία, η οποία είχε την 3η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο Pornhub πέρυσι, έχει πέσει στην 12η θέση φέτος. Ένας σημαντικός λόγος πίσω από αυτή την πτώση είναι ότι σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ στη χώρα, έχουν μπλοκάρει την πρόσβαση σε ιστότοπους για ενήλικες, μετά από οδηγίες που έδωσε η κυβέρνηση της χώρας.

Όσον αφορά τώρα στα desktop, τα Windows παρέμειναν στην πρώτη θέση, αλλά το μερίδιό τους μειώθηκε κατά 3% σε 75,5%.Η επισκεψιμότητα από συσκευές macOS από την άλλη, έχει αυξηθεί και τώρα αντιπροσωπεύει το 16,7% όσον αφορά το desktop.

Επιπλέον, μέσα στο 2019 φορτώθηκαν περίπου 6,83 εκατομμύρια βίντεο, τα οποία αντιστοιχούν σε 169 χρόνια περιεχομένου. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Pornhub εάν ένα άτομο ήθελε να παρακολουθήσει όλα αυτά τα βίντεο, θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από το 1850!

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση του Pornhub, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS