ΑρχικήUpdatesΤα Nokia 4.2 και Nokia 5.1 Plus λαμβάνουν νέα ενημέρωση

Τα Nokia 4.2 και Nokia 5.1 Plus λαμβάνουν νέα ενημέρωση

Nokia 5.1

Μία νέα ενημερωμένη έκδοση έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί από την HMD Global, για δύο συσκευές Nokia: το Nokia 5.1 Plus και το Nokia 4.2. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν λάβει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας Android. Προς το παρόν, η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σε δύο αγορές, μία εκ των οποίων είναι η Ινδία. Η ενημέρωση για το Nokia 4.2 είναι διαθέσιμη για τους χρήστες των ΗΠΑ.

Η ενημέρωση του Nokia 5.1 Plus είναι 87,2 MB σε μέγεθος, ενώ η ενημέρωση του Nokia 4.2 έχει μέγεθος 74,8 MB. Οι χρήστες Nokia μπορούν να αναζητήσουν χειροκίνητα την ενημέρωση λογισμικού, στην ενότητα ρυθμίσεων του τηλεφώνου τους. Εάν δεν μπορούν να τη βρουν εκεί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κόλπο VPN για να αλλάξουν τη σύνδεσή σους με την Ινδία.

Αν και αυτό δε λειτουργήσει τότε θα πρέπει απλώς να περιμένουν λίγες μέρες, ώσπου να λάβουν την ενημέρωση. Η νέα ενημερωμένη έκδοση επιδιορθώνει ένα κρίσιμο θέμα ασφαλείας σε επίπεδο συστήματος. Αυτή η ευπάθεια, θα μπορούσε να επιτρέψει απομακρυσμένη πρόσβαση σε hacker, οι οποίοι μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου αρχείου θα είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν προνόμια διαχείρισης στη συσκευή.

Ορισμένα τηλέφωνα της Nokia είναι διαθέσιμα προς πώληση με μια μεγάλη προσφορά, η οποία θα ισχύει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά του Nokia 7.2 (4GB / 6GB μνήμης RAM και αποθήκευση 64GB). Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης τα τηλέφωνα Nokia 6.1 Plus και Nokia 5.1 Plus. Η εταιρεία προσφέρει μια δωροκάρτα αξίας 2.000 Rs για την αγορά των Nokia 8.1, Nokia 4.2 και Nokia 3.1 Plus.

Άλλα μοντέλα που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι τα Nokia 3.2 και Nokia 2.2 (2GB / 16GB και 3GB / 32GB). Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια δωροκάρτα αξίας 4.000 Rs για την αγορά του Nokia 6.2. Για να μπορέσει κάποιος να εξαργυρώσει την κάρτα ωστόσο θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσει μόνο για αγορές από το Nokia.com. Κατά τη στιγμή της αγοράς, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε τον κωδικό της προσφοράς, για να μπορέσετε να λάβετε την έκπτωση. Η Nokia δηλώνει ότι η κάρτα δώρου θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες εντός επτά ημερών από την παράδοση της επιλεγμένης συσκευής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS