ΑρχικήinetΤο Google Cloud Print ακολουθεί τον Reader και καταργείται μετά το 2020

Το Google Cloud Print ακολουθεί τον Reader και καταργείται μετά το 2020

Εάν υπάρχει κάτι που η Google αγαπάει τόσο όσο το να λανσάρει ενδιαφέροντα νέα έργα (πείτε γεια στο Stadia και το Duplex στο διαδίκτυο!), είναι να τα σκοτώνει μετά από λίγα χρόνια και τώρα έχουμε μια ημερομηνία λήξης για το Google Cloud Print. Η υπηρεσία που λανσαρίστηκε το 2010 ως ένας τρόπος για να καταστούν οι εκτυπωτές πιο προσιτοί για το Chrome OS, αλλά το 9to5Google επισημαίνει σε ένα post στο site υποστήριξης που υποδεικνύει ότι οι υπηρεσίες του δεν χρειάζονται πλέον.

Google Cloud Print

H Google σημειώνει σωστά ότι έχει βελτιώσει την εγγενή υποστήριξη του εκτυπωτή στο Chrome OS, αλλά το Cloud Print είναι ένα ευπρόσδεκτο link από όλα τα είδη των συσκευών στους εκτυπωτές που γνωρίζουμε, αγαπάμε και ήμαστε ατελείωτα απογοητευμένοι όταν αρνούνται να εργαστούν. Η εύκολη σύνδεσή του με άλλες υπηρεσίες βοήθησε περισσότερες από μία φορές, αλλά τώρα κατευθυνόμαστε προς τις ρυθμίσεις one-by-one και τις διαφορετικές εφαρμογές εκτύπωσης.

Αν χρησιμοποιείται την υπηρεσία, τότε θα έχετε μέχρι το τέλος του 2020 να επεξεργαστείτε μια εναλλακτική λύση, διότι όταν θα ανάψουν τα φώτα το 2021 – οι συσκευές σε όλα τα λειτουργικά συστήματα δεν θα μπορούν πλέον να εκτυπώσουν χρησιμοποιώντας το Google Cloud Print. ” Το Cloud Print δεν έφτασε ποτέ στο στάδιο beta.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS