ΑρχικήinetΗ Adobe σταματάει την υποστήριξη των Acrobat και Reader 2015

Η Adobe σταματάει την υποστήριξη των Acrobat και Reader 2015

Acrobat

Η Adobe ανακοίνωσε το τέλος της υποστήριξης για τα λογισμικά Acrobat και Reader 2015.

Η εταιρεία σκοπεύει να σταματήσει την υποστήριξη των συγκεκριμένων εκδόσεων του λογισμικού ανάγνωσης και δημιουργίας PDF στις 7 Απριλίου. Η κίνηση αυτή συμβαδίζει με την πολιτική της Adobe, να αποσύρει την υποστήριξη μετά από 5 χρόνια γενικής διαθεσιμότητας.

Μετά το τέλος του Απριλίου, «η Adobe δεν θα παρέχει πλέον τεχνική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων και / ή ενημερώσεων ασφαλείας, για όλα τα παράγωγα ενός προϊόντος ή μίας έκδοσης προϊόντος (π.χ., τοπικές εκδόσεις, μικρές αναβαθμίσεις, λειτουργικά συστήματα, προϊόντα σύνδεσης)», λέει η εταιρεία.

Φυσικά ο πιο σημαντικός αντίκτυπος της διακοπής υποστήριξης, είναι ότι δεν θα κυκλοφορούν πλέον patches για τις ευπάθειες που θα ανακαλύπτονται. Η Adobe εκδίδει συχνά ενημερώσεις για το λογισμικό της, συμπεριλαμβανομένων των Flash, Reader, Acrobat και άλλων και χωρίς αυτές τις ενημερώσεις, τα συστήματα των χρηστών θα είναι ευάλωτα σε εκμετάλλευση από κακόβουλους παράγοντες.

Η ενημερωμένη έκδοση αυτού του μήνα περιελάμβανε επιδιορθώσεις για κρίσιμες ευπάθειες στο Illustrator CC και το Media Encoder. Τα Adobe Bridge CC και Adobe Animate CC έλαβαν επίσης ενημερώσεις ασφαλείας.

Κι ενώ οι επιχειρήσεις έχουν συνήθως το περιθώριο να διαπραγματευτούν με την εταιρεία, ώστε να κερδίσουν υποστήριξη για περισσότερο χρονικό διάστημα μέχρι να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση, οι καταναλωτές συνίσταται να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε Adobe Acrobat DC και Adobe Acrobat Reader DC πριν από την λήξη της προθεσμίας.

Η Adobe ανακοίνωσε επίσης την περασμένη εβδομάδα μια σειρά βελτιώσεων για το Experience Platform, συμπεριλαμβανομένων νέων εργαλείων για την τόνωση της διαχείρισης δεδομένων.

Η πλατφόρμα είναι σε θέση να εξάγει δεδομένα από εξωτερικές πηγές μέσω API, προσφέρει εργαλεία μάρκετινγκ βασισμένα στη μηχανική εκμάθηση, ενώ περιλαμβάνει και αναβαθμίσεις διαχείρισης δεδομένων, για να βοηθηθούν οι χρήστες στην εκπλήρωση των πολιτικών και των κανονιστικών απαιτήσεων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS