ΑρχικήUpdatesΤο Chrome OS 73 προσθέτει νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

Το Chrome OS 73 προσθέτει νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

73 Το Chrome 73 κυκλοφόρησε στα μέσα του μήνα και έφερε κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Google Drive offline sync

Το Chrome OS 73 σας επιτρέπει πλέον να έχετε πρόσβαση σε φακέλους στο Google Drive ενώ είστε εκτός σύνδεσης. Τα Chromebook θεωρούνται «online μηχανήματα». Το αποτέλεσμα είναι να μην έχουν βασικά offline χαρακτηριστικά από άλλα λειτουργικά συστήματα.

Με τη νέα δυνατότητα θα μπορείτε να συγχρονίζετε τους φακέλους, που έχουν επισημανθεί για offline πρόσβαση, με τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του Chromebook σας.

Αν θέλετε να το εφαρμόσετε δεν έχετε παρά να πάτε στο Google Drive, να κάνετε δεξί κλικ πάνω σε οποιοδήποτε φάκελο στο File Manager και να πατήσετε την επιλογή «Available offline».

Audio Focus σε εφαρμογές Android

Μες τη νέα ενημέρωση έρχεται ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, η εστίαση ήχου. Σύμφωνα με αυτό, η έναρξη αναπαραγωγής πολυμέσων σε μια εφαρμογή Android θα διακόπτει την αναπαραγωγή ήχων στο Chrome και αντίστροφα. Αυτό θα ισχύει στα Chromebook που τρέχουν Android 9.0 Pie.

Άλλα χαρακτηριστικά

Το Chrome OS 73 περιλαμβάνει και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων είναι τα ακόλουθα: κοινή χρήση αρχείων/φακέλων με εφαρμογές Linux μεταξύ προγραμματιστών, demo λειτουργία, στην οποία μπορείτε να αλλάξετε γλώσσα, αναπαραγωγή βίντεο, εστίαση ήχου στο CrOS, αποτελεσματικότερη διαχείριση Chrome OS out-of- memory, ειδοποιήσεις σχετικά με την επερχόμενη κατάργηση των υπόλοιπων Chrome Supervised Users, ελέγχο της αναπαραγωγής ήχου/βίντεο στο διαδίκτυο με τα πλήκτρα πολυμέσων πληκτρολογίου, λειτουργίες ασφαλείας και πολλά άλλα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS