ΑρχικήinetΤο Google Maps επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν δημόσιες εκδηλώσεις: Δείτε πώς...

Το Google Maps επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν δημόσιες εκδηλώσεις: Δείτε πώς λειτουργεί

Το Google Maps για Android έχει πλέον εισαγάγει τη δυνατότητα προσθήκης δημόσιου συμβάντος στην εφαρμογή πλοήγησης. Η καρτέλα Contribute στην εφαρμογή Android έχει τώρα τη δυνατότητα να προσθέσει ένα δημόσιο γεγονός, αφήνοντας τις επιχειρήσεις και τους διαχειριστές συμβάντων να δημοσιοποιήσουν την επόμενη συναυλία τους, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν χρήματα. Αυτή η λειτουργία έχει κυκλοφορήσει σε ορισμένες περιοχές και η εκδήλωση βγαίνει live 30 λεπτά από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία στο Google Map. Επιπλέον, η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στο Android για το παρόν.

Google Maps

Η νέα λειτουργία ” Events” εντοπίστηκε πρώτα από τo Android Police. Η Google ενημέρωσε επίσης τη σελίδα υποστήριξης για να συγκεντρώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα λειτουργία. Στη σελίδα υποστήριξης αναφέρεται ότι η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές. Για να προσθέσετε ένα συμβάν, κατευθυνθείτε στο Google Map στο Android, πατήστε Contribute >Events > Add a public event. Μπορείτε να προσθέσετε ένα τίτλο στο συμβάν, να επισημάνετε την τοποθεσία και να προσθέσετε επίσης την ώρα και την ημερομηνία του συμβάντος. Υπάρχει μια επιλογή για να προσθέσετε μια εικόνα, να γράψετε περισσότερες λεπτομέρειες συμβάντων και να προσθέσετε και περιγραφή. Το Andoid Police αναφέρει ότι είχε προβλήματα κατά την προσθήκη μιας εικόνας στο συμβάν.

Αφού αποθηκευτεί το συμβάν, ο δημιουργός μπορεί να το επεξεργαστεί αργότερα, επιλέγοντας Contribute> Events> Select your event> Edit this event. Επιπλέον, μπορείτε να διαγράψετε το συμβάν κάνοντας κλικ στο Contribute> Events> Edit this event> Delete this event. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πότε αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη παγκόσμια ή πότε η Google σχεδιάζει να το αναπτύξει για χρήστες iPhone.

Επιπλέον, η Google επανέφερε τα σύνορα της πόλης, του κράτους και της χώρας στο Map για Android. Η λειτουργία αφαιρέθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση πριν από μερικούς μήνες, αλλά φαίνεται να έχει επιστρέψει, με το Android Police να το εντοπίζει πρώτο. Τα σύνορα εμφανίζονται όταν ο χρήστης πληκτρολογεί ευρείες αναζητήσεις όπως μια πόλη, ένα κράτος ή μια χώρα. Νωρίτερα, τα σύνορα επισημαίνονταν με γκρι χρώμα, αλλά τώρα, η περιοχή που αναζητάτε επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα. Η αναφορά λέει ότι αυτή η λειτουργία εμφανίζεται στην έκδοση 10.12.1, αλλά δεν είναι συνεπής. Σε ορισμένες αναζητήσεις, το χαρακτηριστικό έδειξε μια ακίδα, ενώ σε μερικά άλλα τα νέα χαρακτηριστικά εμφανίστηκαν. Βέβαια εμείς δεν μπορούμε ακόμα να δούμε τη νέα δυνατότητα περιγραφής στην ενημερωμένη εφαρμογή μας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Google Maps παρουσίασε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν ατυχήματα κατά την πλοήγηση στους προορισμούς τους.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS