ΑρχικήinetChrome: Το Qlearly οργανώνει εκπληκτικά σελιδοδείκτες και καρτέλες

Chrome: Το Qlearly οργανώνει εκπληκτικά σελιδοδείκτες και καρτέλες

ChromeΌπως είναι γνωστό, ο desktop web browser Chrome της Google είναι ο πιο δημοφιλής browser με διαφορά από τους επόμενους. Ωστόσο, το ότι είναι ο πιο δημοφιλής δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κάποιες διορθώσεις. Γι’ αυτό και η Google διαθέτει ένα Chrome Web Store, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς πολλές ενδιαφέρουσες επεκτάσεις.

Οι επεκτάσεις που μπορείτε να βρείτε είναι πολλές και μπορούν να αφορούν στη βελτίωση συγκεκριμένων websites ή στη βελτίωση του ίδιου του browser.

Μια από τις καλύτερες επεκτάσεις της δεύτερης κατηγορίας, είναι το Qlearly. Το Qlearly, το οποίο είναι δημιουργία του Guillaume Bardet είναι μια επέκταση που στόχο έχει να εκσυγχρονίσει τους σελιδοδείκτες και τις καρτέλες του Chrome. Αντικαθιστά το συμβατικό μενού σελιδοδεικτών, χρησιμοποιώντας “πίνακες” που ομαδοποιούν τους σελιδοδείκτες. Αυτό σας βοηθάει να βρίσκεται ευκολότερα τα αγαπημένα σας sites. Επίσης, προσθέτει νέους σελιδοδείκτες και προσφέρει μια λειτουργία αναζήτησης που επίσης βοηθά στην γρήγορη ανεύρεση των sites.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο φτιάχτηκε το Qlearly είναι για να σας βοηθήσει να είστε οργανωμένοι χωρίς να ξοδεύετε πολύ χρόνο. Προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως γρήγορη αποθήκευση καρτελών με ένα κλικ, γρήγορη αναζήτηση, συνεργασία με άλλους ανθρώπους, κοινή χρήση δεδομένων με άλλους και άλλα πολλά. Πρόκειται για έναν σύγχρονο και πολύ χρήσιμο διαχειριστή σελιδοδεικτών και καρτελών.

Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Qlearly και να κάνετε λήψη πατήστε εδώ (επέκταση Chrome). Υπάρχει επίσης μια beta έκδοση του Qlearly διαθέσιμη για τον Firefox. Μπορείτε να κάνετε λήψη εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS