ΑρχικήUpdatesΚάντε δωρεάν λήψη του Tor Browser Bundle 8.5.5

Κάντε δωρεάν λήψη του Tor Browser Bundle 8.5.5

Bundle

Η πλοήγηση στο διαδίκτυο μπορεί μερικές φορές να μας οδηγήσει σε κακόβουλες τοποθεσίες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη βλάβη σε μία συσκευή. Το να έχετε εγκατεστημένο ένα antivirus σίγουρα βοηθάει, όμως δεν προσφέρει πλήρη ασφάλιση, ειδικά στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μην παρακολουθήστε. Ευτυχώς όμως, υπάρχει το Tor Browser Bundle 8.5.5, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να επισκεφτείτε με ασφάλεια τις σελίδες που επιθυμείτε, χωρίς τον κίνδυνο επιθέσεων και τη διασφάλιση της ταυτότητάς σας.

Χαρακτηριστικά του Tor Browser Bundle

Περιηγηθείτε online με προστασία

Ο βασικός στόχος της εφαρμογής, είναι να διαθέσει σε σας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να απολαύσετε ένα ευχάριστο interface και να προστατέψετε το framework σας.

Ένα πρόσθετο για αναβαθμισμένη ασφάλεια

Ένα από τα κυριότερα σημεία στην ασφάλεια των πληροφοριών σας, είναι το συντονισμένο add-on HTTPS σε όλες τις τοποθεσίες, το οποίο βασικά συνδυάζει την επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και των διαφορετικών σελίδων. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί για να επιτρέψει ή να περιορίσει την πρόσβαση σε ακατάλληλο υλικό.

Προσεκτικός σχεδιασμός του τύπου σύνδεσής σας

Πριν από τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα πλήρως προστατευμένο υπόβαθρο, η εφαρμογή αναμένει από εσάς να επιλέξετε έναν τύπο σύνδεσης. Μπορείτε να επιλέξετε μια τυπική σύνδεση ή να ρυθμίσετε εσείς τη σύνδεσή σας.

Οι πιο προσιτές επιλογές είναι σαν αυτή που βρίσκετε στον Firefox, με μερικές προσθήκες. Το Trobutton θέτει μερικές ρυθμίσεις στη διάθεσή σας, όπως για παράδειγμα, την πιθανότητα να σχεδιάσετε πλήρως τις ρυθμίσεις σύνδεσης, να χειριστείτε τη διασφάλιση διαχείρισης ή ακόμα να επιλέξετε μια άλλη ρύθμιση για βελτιωμένη ασφάλεια.

Εν κατακλείδι

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, μπορούμε να πούμε ότι το Tor Browser είναι εξοπλισμένο με κάθε μία από τις ζωτικής σημασίας δυνατότητες που χρειάζεστε για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από αρχάριους όσο και από ειδικούς, χάρη στις διαφορετικές ρυθμίσεις που προσφέρει η εφαρμογή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS