ΑρχικήinetH Unicef δέχεται τώρα δωρεές σε cryptocurrencies

H Unicef δέχεται τώρα δωρεές σε cryptocurrencies

Η Unicef, η παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση για τα δικαιώματα του παιδιού, ​​αποφάσισε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής, οι άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν δωρεές σε cryptocurrency.

Το Unicef Cryptocurrency Fund δημιουργήθηκε πρόσφατα και θα επιτρέπει τη λήψη δωρεών σε ether ​και bitcoin.

Η οργάνωση ​​βασίζεται αποκλειστικά στις δωρεές των εθελοντών και ​​σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα cryptocurrencies για να βοηθήσει τα παιδιά και τους νέους σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Αυτό είναι ένα νέο και συναρπαστικό εγχείρημα για την Unicef”, ανέφερε ο διευθυντής της Unicef ​​Henrietta Fore. “Αν οι ψηφιακές οικονομίες και τα νομίσματα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τη ζωή των επόμενων γενεών, είναι σημαντικό να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες που προσφέρουν. Γι’ αυτό η δημιουργία του Cryptocurrency Fund είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής εργασίας”.

Unicef

Το Ethereum Foundation, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Ελβετία, δηλώνει ενθουσιασμένο για τη συνεργασία με την Unicef:

“Το Ethereum Foundation είναι ενθουσιασμένο καθώς θα δείξει πώς το Ethereum και η blockchain τεχνολογία μπορούν να βοηθήσουν διάφορες κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την έρευνα και την ανάπτυξη της πλατφόρμας Ethereum», δήλωσε η διευθύντρια του Ethereum Foundation. Αυτό θα βοηθήσει όλους όσους επωφελούνται από αυτή την τεχνολογία.

Η δωρεά του Ethereum Foundation θα βοηθήσει τρεις υποτρόφους του Unicef ​​Innovation Fund (πρόκειται για νεοσύστατες blockchain εταιρείες, που υποστηρίζει η οργάνωση). Επιπλέον, θα ενισχύσει το σημαντικό έργο GIGA, που στοχεύει στη σύνδεση των σχολείων σε όλο τον κόσμο με το Διαδίκτυο.

Η Unicef ​​των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας δέχονται ήδη cryptocurrencies.

Η Unicef ​​Australia χρησιμοποιεί ένα project, που ονομάζεται Hopepage, και είναι μια browser-based cryptocurrency mining πλατφόρμα. Τα cryptocurrencies, που συλλέγονται, μετατρέπονται σε κανονικά χρήματα, τα οποία η οργάνωση χρησιμοποιεί για να προσφέρει στα παιδιά βασικά αγαθά, όπως καθαρό νερό, φαγητό, φάρμακα και εμβόλια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS